dayus Napisano 19 Marca 2006 Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Mam gripy X.7 na kiere, do tego chce kupic uchwyty piankowe authora. Skrocic je troche,zeby cala reka wchodzila na polowe gripa x7 i połowę uchwytu,czy zostawić cale uchwyty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 19 Marca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Ponad 500 postów na forum i źle nazywasz temat :] Zapoznaj się z zasadami. A co do chwytów to ja mam przycięte ( piankowe authora ) ale tylko po to aby rogi się zmieściły na kierownicy no i dodatkowo mniejsza masa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dayus Napisano 19 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 O kurde.... długo mnie tutaj nie bylo i zapomnialem o regułach...Sorrki Was chlopaki . Tam masy to sie duzo na tym nie zaoszczedzi,ale zawsze cos... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.