saurus Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Czesc, szukam chętnych do wspólnej jazdy z okolic Wesoła / Stara MIłosna. Fajnie byloby zebrać grupkę przynajmniej 10 osób - tam naprawdę jest gdzie jeżdzić pzdr. saurus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janvsz Napisano 23 Maja 2012 Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Witaj, to ja się piszę. Mieszkam w Aninie wiec mam przysłowiowy rzut kamieniem. Ogólnie w przyszłym tygodniu jestem dosyć dyspozycyjny. Więc dawaj termin i jedziemy. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BestiaHeniu Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Cześć. Jestem z Wawra, więc chętnie do Ciebie podjadę. Dodam, że nadaję się tylko na szosę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Jacek5 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Jestem z Wesołej więc sie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delur Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Też jestem z Wesołej (Stara MIłosna), chętnie pojeżdżę (MTB) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
negrobella Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Cześć, A może Ktoś chętny na szoskę w najbliższym czasie, w tygodniu popołudniu? Start ze Starej Miłosnej bądź okolic Do tej pory jeździłam po okolicach terenowo, ale teraz mam fazę na szosę i miło było by mieć towarzystwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BestiaHeniu Napisano 28 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Za jakąś godzinę wyjeżdżam w stronę Konstancina Trasą Siekierkowską, potem Sobieskiego - Wilanowska - Przyczółkowa - Łukasza Drewny. Jeśli jest ktoś chętny to pisać! Proponuję miejsce spotkania na Korkowej, przy piekarni "Grzybki" o 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Jacek5 Napisano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Leci ktos jutro na rower ? Trase do ustalenia ale preferuje cos kolo 70 -90 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nietyjek Napisano 10 Września 2012 Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Cześć, sprawa aktualna?? I jak mocno jesteś zawansowana? Cześć, A może Ktoś chętny na szoskę w najbliższym czasie, w tygodniu popołudniu? Start ze Starej Miłosnej bądź okolic Do tej pory jeździłam po okolicach terenowo, ale teraz mam fazę na szosę i miło było by mieć towarzystwo Czy jeszcze aktualne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlmtb Napisano 21 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Witam Jest nas w zależności od tego, kto dopisze od 2 do 5 mieszkańców Starej Miłosnej. Spotykamy się zawsze, (jeżeli pogoda pozawala) cztery razy w tygodniu na stacji Orlen (to ta stara po stronie Starej Miłosnej jadąc w stronę na Mińsk/Lublin koło KFC). Spotkania w tygodniu: Wtorek i Czwartek, godź. 19.00 Sobota i Niedziela, godź. 8.00 Teraz jeździmy MTB a w sezonie czasami szosa. Najbliższa jazda jutro o 19.00 Pozdrawiam i zapraszam. Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mattre Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Czy w tym tygodniu z racji wspaniałej pogody można liczyć na przyłączenie się do jakiejś grupy na rowerowanie po wawerskich lasach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.