1996wrc Napisano 22 Maja 2012 Napisano 22 Maja 2012 Witam, Stoję właśnie przed wyborem nowego roweru. Do niedawna uważałem rower za tylko środek lokomocji i nie widziałem sensu w samej jeżdzie. Niedawno jazda sama w sobie zaczęła mnie kręcić. Mam starą deltę którą dostałem jeszcze na komunie z 10 lat temu. Jako że zaczął się sypac mam zamiar kupić coś w ww. przedziale cenowym. Ma to być rower na raczej dłuższe trasy z tym że mając do wyboru las lub szose zawsze wybiorę las. Na oku mam kellysa Scarpe 2011. Czy opłaca się i co jeszcze w tej cenie możecie mi polecić? Z góry dzięki i witam wszystkich użytkowników forum. Witam, Stoję właśnie przed wyborem nowego roweru. Do niedawna uważałem rower za tylko środek lokomocji i nie widziałem sensu w samej jeżdzie. Niedawno jazda sama w sobie zaczęła mnie kręcić. Mam starą deltę którą dostałem jeszcze na komunie z 10 lat temu. Jako że zaczął się sypac mam zamiar kupić coś w ww. przedziale cenowym. Ma to być rower na raczej dłuższe trasy z tym że mając do wyboru las lub szose zawsze wybiorę las. Na oku mam kellysa Scarpe 2011. Czy opłaca się i co jeszcze w tej cenie możecie mi polecić? Z góry dzięki i witam wszystkich użytkowników forum. Czy naprawdę nikt nie ma nic do powiedzenia???
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.