Skocz do zawartości

[Kask] Kellys Spirit

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jeżdżę na rowerze już od kilku miesięcy i stwierdziłam, że zakup kasku jest konieczny. Mam rower firmy Kellys i bardzo chwalę tę firmę, dlatego postanowiłam kupić kask Kellys Spirit. Przeglądnęłam kilka stron z opiniami o nim i widzę, że ludzie nie wypowiadają się dobrze na jego temat. Co Wy o tym kasku myślicie? Jaki inny polecacie?

• 2 miesiące temu...

Mam ten kask od miesiąca mniej więcej. Wyszukałem go na początku na necie - wygląd mi się spodobał i był akurat w akceptowalnym przedziale cenowym. Potem znalazłem ten kask w sklepie rowerowym. Sprzedawca polecał mi też kask Kellys Rebus. Minimalnie droższy model ale wyposażony już w siatkę na owady. Przymierzyłem oba, ale Rebus jakoś nie leżał mi dobrze na głowie. Za to Spirit pasował idealnie - jak stworzony do mojej głowy. Kupiłem od razu i jestem zadowolony. Nie będę go porównywał do innych kasków bo to mój pierwszy kask. Jeździ się w nim przyjemnie, chłodzenie ma dobre - głowa się mniej grzeje niż w czapce. Nie mam żadnych zastrzeżeń i z zakupu jestem zadowolony. Ubieram zawsze jak wsiadam na rower.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...