kanobody Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Witam, Jeżdżę na rowerze już od kilku miesięcy i stwierdziłam, że zakup kasku jest konieczny. Mam rower firmy Kellys i bardzo chwalę tę firmę, dlatego postanowiłam kupić kask Kellys Spirit. Przeglądnęłam kilka stron z opiniami o nim i widzę, że ludzie nie wypowiadają się dobrze na jego temat. Co Wy o tym kasku myślicie? Jaki inny polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redbull1 Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 ja mam ten kask i powiem Ci trochę żałuję że go kupiłem ponieważ wygodny to może on jest ale żle wygląda na głowie jest za dużo jak dla mnie rozbudowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanobody Napisano 22 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Na tej stronie, gdzie chcę go kupić, jest napisane, że kask jest wytrzymały. Nie chodzi mi o to, jak będzie wyglądał na mojej głowie. Chodzi o to, żeby spełniał swoje zadanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtassnt Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 E to już lepiej brenda iguana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redbull1 Napisano 22 Maja 2012 Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 kask najlepiej przymierzyć by nie kupić ani za dużego ani za małego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanobody Napisano 22 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Rozmiar S/M myślę, że będzie dobry. A nie chciałbyś sprzedać swojego kasku? Jaki masz rozmiar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamk27 Napisano 27 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Mam ten kask od miesiąca mniej więcej. Wyszukałem go na początku na necie - wygląd mi się spodobał i był akurat w akceptowalnym przedziale cenowym. Potem znalazłem ten kask w sklepie rowerowym. Sprzedawca polecał mi też kask Kellys Rebus. Minimalnie droższy model ale wyposażony już w siatkę na owady. Przymierzyłem oba, ale Rebus jakoś nie leżał mi dobrze na głowie. Za to Spirit pasował idealnie - jak stworzony do mojej głowy. Kupiłem od razu i jestem zadowolony. Nie będę go porównywał do innych kasków bo to mój pierwszy kask. Jeździ się w nim przyjemnie, chłodzenie ma dobre - głowa się mniej grzeje niż w czapce. Nie mam żadnych zastrzeżeń i z zakupu jestem zadowolony. Ubieram zawsze jak wsiadam na rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.