Avalanche Napisano 19 Marca 2006 Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Mam zamiar wymienic korby i nie wiem na co sie zdecydowac, mam do wydania 3 stowki z groszami. Czy wybrac shimano Lx z zintegrowanym suportem czy korbe ze stajni truvativa, Firex z wkładem giga pie. Oczywiscie do agresywnego xc. Co byscie wybrali i co polecacie? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzema Napisano 19 Marca 2006 Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 dołączam się do tematu... co prawda na razie nie będe kupował, ale mam zamiar jak moja obecna korba się zjedzie... co polecacie w klasie i cenie LX?? interesują mnie sklepy internetowe i allegro... Zależy mi na wadze... styl jazdy, podobnie jak kolega troche agresywnego XC, normalna jazda w terenie i szosa... planuje pozbyć się z roweru osprzętu shimano, ale jak na razie nie widze nic ciekawego oprócz LX... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.