Jogurcik Napisano 21 Maja 2012 Napisano 21 Maja 2012 Cześć wszystkim. Jako iż wyrosłem z mojej poprzedniej ramy, a kolano już prawie wyleczone, rozglądam się za nową. Moja obecna rama to Accent El Norte, i bardzo mi pasowała, ale przeszkadzała mi jej niska sztywność i trochę wygląd Rozważam w tej chwili 2 ramy : http://allegro.pl/rama-leader-fox-evolution-2012-hit-cenowy-i2349369929.html - nic o niej niewiem + nie mam pewności, czy rozmiar 20'' przy sztycy 400mm wystarczy na 196cm wzrostu. i Accent Tormenta, 30zł droższa, ale pewnej firmy, i powinna być sztywniejsza od Norte, bo ma hydroformowane rury. Od ramy oczekuję przede wszystkim sztywności i trwałości, planuję wsadzić amorek 100mm (Epicon), żeby była pod stery zintegrowane, najlepiej pod sztycę 27,2 (bo taką akurat mam ), a i zapomniałbym o wadze. Obecnie 95kg, ale mam duuużo do zrzucenia (ostatni raz na rowerze jeździłem w styczniu, kontuzja ;/ ) , chociaż myślę, że poniżej 85kg nie zejdę Dzięki wszystkim za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.