Skocz do zawartości

[Sprzęt] Zakup kilku części i prośba o opinie

sebaw11

Rekomendowane odpowiedzi

gripy najlepiej jakbyś do ręki wziął i zobaczył czy ta twardość gumy Ci pasuje . Sądzę że mostek i kierownice kupujesz ze względu wyglądu , lepszą inwestycją było by lepsze siodło, a na razie nie zmieniać mostka i kiery a co do rogów to też Twój własny wybór czy lepiej CI na krótszych czy dłuższych : )

• Mod Team

Mostek, ok fajny, kierownica - bardzo ciężka, siodło - to zależy co chcesz osiągnąć ale również ciężki kloc, rogi - bee, ja bym bral boplight'a/smica, chwyty - od lat używam pianek i sadze ze nie gorze od gumowych a lżej.

Pozdr

Mostek, ok fajny, kierownica - bardzo ciężka, siodło - to zależy co chcesz osiągnąć ale również ciężki kloc, rogi - bee, ja bym bral boplight'a/smica, chwyty - od lat używam pianek i sadze ze nie gorze od gumowych a lżej.

Pozdr

Mostek i kierownicę zmieniam ze względu na to że jest marko ZOOM, a jestem na tą firmę uczulony.

Jeśli możecie to polećcie lepszy mostek i kierownicę w podobnych cenach do wyżej podanych. Takie które warto kupić

• Mod Team

Wygląda dużo sensowniej, jest ok, jak nie musi być biała to masz jeszcze do wyboru KCNC Rampant za 70zł 178g i Boplight Team XL za 110zł 158g.

Rogi bym wrzucił te uuoo: Allegro

Chwyty to najlepszy stosunek cena/waga mają tego typu: Allegro docinasz sobie odcinki na wymiar jaki chcesz, zakładasz na lakier do włosów i trzyma ostro, chyba ze wolisz coś twardszego to lepiej gotowce, bo tego typu zwykle są dosyć miękkie .

A siodło może takie albo takie ? Wybór jest spory no zależy jeszcze czy jeździsz w spodenkach kolarskich czy zwykłych i co chcesz osiagnąć.

• Mod Team

Zależy gdzie i jak jeździsz, bo może też być że za szeroka i ciężko ci manewrować. Napisz coś więcej.

Są fani szerokich kierownic i krótkich mostków, mi się tak źle jeździ wolę wąskie kierownice.

Ta kierownica accenta o ktorej byla mowa wazy realine 214.. wiem bo sie skusilem i niezbyt mnie ucieszylo takie przeklamanie

Właśnie i to jest problemem.

Jesli miałbym brać powyżej 200g to biorę Kellysa.

A chyba ciężko będzie lżej znaleźć do 80zł

• Mod Team

KCNC raczej ma podaną realną wagę, napisz do sprzedawcy żeby się upewnić, na boplighta mimo że jest najlżejszy z wymienionych to specjalnie nie namawiam no bo przekracza budżet ale miałem takie 2 i byłem zadowolony, waga również dosyć z zgodna z podaną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...