kopec63b Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Witam znalazłem filmik w necie na którym jest ponoć dirt park z ZG, może ktoś mi podać okolice tego miejsca i czy w ogóle on jeszcze istnieje? http://vimeo.com/12154896 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Niedawno widziałem to miejsce. Jest to nie tyle w Zielonej Górze co pod Zieloną w wspomnianej Krępie na filmie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopec63b Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 A nie wiesz czy w Zielonej Górze znajdę jakiś dirt park? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrissbe Napisano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 poszukaj na Wzgórzach Piastowskich za wieżą Bismarcka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopec63b Napisano 30 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Byłem tam i widziałem tylko kilka tras do freeride`u i downhill, ale do diru niestety nie. Będę musiał dobrze poszukać. Dzięki za info. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 7 Października 2012 Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Jak dobrze poszukasz lub trafisz na ekipę to dowiesz się wszystkiego. W tych rejonach często chłopaki jeżdżą w tym stylu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.