Skocz do zawartości

[sklep] ExtremeBike.pl - negatyw

rzepkok

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

chciałem sie z Wami podzielić opinią o sklepie extremebike.pl

mają bardzo ciekawą ofertę lekkich komponentów - głównie Aerozine i w dobrych cenach

niestety - podejście do klienta to tragedia :(

historia mojego zamówienia:

- zamówienie na korbę Aerozine złożone 21.04.2012

- przez tydzień - kompletny brak kontaktu - ani potwierdzenia zamówienia ani nic

- po tygodniu zadzwoniłem pod podany na stronie numer telefonu - sprzedawca poinformował mnie z żalem (!), że zamówionego towaru niestety

nie mają, mimo że w sklepie jest wystawiony

- ponieważ myślałem, że tylko oni tym handlują powiedziałem, że cierpliwie poczekam 1-2 tygodnie tylko proszę o informacje o stanie realizacji zamówienia

- przez kolejne 3 tygodnie - cisza

- tydzień temu napisałem do nich maila z prośbą o wyjaśnienie - po tygodniu dalej cisza

dzisiaj mija równo miesiąc od czasu złożenia zamówienia i dalej nic nie wiadomo - na szczęście wybrałem płatność za pobraniem, bo inaczej byłoby jeszcze gorzej

jeśli chcecie coś zamówić w extremebike.pl - uważajcie i pilnujcie realizacji

mam nadzieję, że pomogłem i pozdrawiam :)

Czytam już ktorys z kolei taki wpis. Powoli chyba norma sie staje sprzedawanie "niczego". Strasznie na psy schodzi rynek. Niedlugo wszyscy beda kupowac w lokalnych sklepach albo na Allegro, gdyz tam przynajmniej maja wszystko na miejscu i licza sie z tym ze klient moze wystawic negatyw, a jak kilku wystawi to po koncie.

W sumie z jednej strony kicha... Handlują czymś czego nie mają. Powinni napisać - na zamówienie (i czas realizacji). Z 2 strony tyci się nie dziwię. Kolos kasę trzeba by było wsadzić w zatowarowanie sklepu we wszystko co jest w ofercie.... a kryzys coraz boleśniej odczuwalny.....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...