Skocz do zawartości

[spodenki] a ciepło

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze sporo zależy od bielizny (jeśli założysz ). Tak samo jak koszulki, bielizna powinna być najlepiej ze sztucznego materiału, dobrze przylegająca do ciała. Bawełniane gacie nie są dobre bo po spoceniu można je wykręcać :)

Jeszcze sporo zależy od bielizny (jeśli założysz ). Tak samo jak koszulki, bielizna powinna być najlepiej ze sztucznego materiału, dobrze przylegająca do ciała. Bawełniane gacie nie są dobre bo po spoceniu można je wykręcać :)

Żadnej bielizny na lato. Na gołe dupsko nakładamy spodenki z pampersem i śmigamy. Bieliznę można założyć jak jest max 16-18 stopni.

Kilka słów co do pampersa:

Gąbka i inne tego typu wynalazki są dobre na wypady do 30km potem zaczyna obcierać.

Pampers z irchy (Endura, Pearl Izumi,..., generalnie wyższa półka) zapewnia komfort przy dłuższych dystansach.

Bielizna ze szwami - murowane obtarcia i odparzenia nie mówiąc o strumyku potu.

Bielizna + pampers - nie próbowałem.

Cienkie jednowarstwowe spodenki z pampersem to według mnie najlepszy wybór na upały.

Jakiś czas temu w TK MAX pojawiły się spodenki (generalnie ubrania) firmy Brikko. Nazwa mi osobiście nic nie mówiła ale jakość wykonania sugerowała aby się zainteresować. Kupiłem spodenki i bluzę model Catana. Cena spodenki 59pln, bluza 99pln. Rewelacja. Mam gacie cannondale'a i pearl'a i śmiało powiem że Brikko na pewno nie gorsze. Polecam szczerze a sam żałuję że nie wziąłem 2 par. Cena jak za takie spodenki śmieszna. I zrobione u italiańców co dziś żadkie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...