WiNi Napisano 20 Maja 2012 Napisano 20 Maja 2012 Witam Wszystkich. Mam Sigmę ROX 9.1 i chciałbym poprosić o info w jaki sposób mam zrzucić na kompa zawartość danych z wyścigu ale nie bardzo mi to wychodzi. Robiłem już chyba wszystko co możliwe w programie Sigma Data Center 2.1. Może coś nie zrobiłem w pulsometrze przed startem do zawodów. Bardzo proszę o wszelką pomoc w temacie. Pozdrawiam/ WiNi
Vidoq Napisano 28 Maja 2012 Napisano 28 Maja 2012 Witaj! Tu masz linka http://www.sigma-dat...e=cmsdatacenter Pod spodem masz filmy. Wyświetl sobie - Import training data from rox 9.1 + rox 9.0 Zakładam, że masz zapisane dane wyścigu w liczniku (jako log)
anet147 Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 Witam, czy koś korzystał już z pulsometru TIMEX ? znalazłam pulsometr tej w firmy w dobrej cenie i jestem ciekawa czy koś już używa takiego pulsometru. Proszę wszystkich o podpowiedź. Pozdrawiam
BicycleSong Napisano 6 Czerwca 2012 Napisano 6 Czerwca 2012 Pulsometry na pewno są przydatne, jeśli myślisz o wydatnej, efektywnej jeździe i kontrolowaniu własnego zdrowia. Więc jeżeli zastanawiasz się nad kupnem takiego sprzętu, to jak najbardziej...
anet147 Napisano 6 Czerwca 2012 Napisano 6 Czerwca 2012 Dzięki za odpowiedź To zdecyduję się na ten pulsometr TIMEX - z tego co czytałam chwalą sobie urzytkownicy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.