1Jacek5 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Witam, Przymierzam się do zakupu spodenek rowerowych , I mam pytanie czy spodenki firmy 4F Allegro sa warte zakupu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek87 Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Nie jest to szczyt techniki ale wkladka daje rade. Wygniotla mi sie po jakis 2k km. Calkiem niezly produkt w niskiej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Warto, dobre wykonanie, płaskie szwy, jednak wkładka jest największym minusem porównywana do tych z decathlonu z niższej półki, moja rada poszukaj spodenek w sklepie stacjonarnym można kupić taniej niż na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemoe Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 moja rada poszukaj spodenek w sklepie stacjonarnym można kupić taniej niż na allegro. W Gdańsku w galerii "outletowej" jest właśnie taki sklep 4F. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Jacek5 Napisano 21 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Zdecydowalem się jednak na Rogelli Paradiso mam nadzieje że się sprawdzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thor1 Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Podepnę się pod temat. Może mi ktoś polecić spodenki bez szelek z dobrą wkładką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek87 Napisano 21 Maja 2012 Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Biemme. Np. z wkladka FX-pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.