Skocz do zawartości

[do 7000] Jaki rower MTB z FOXem

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No popatrz - nie zauważyłem... Czy tak trudno to zrozumieć, że nawet jeśli byłaby tam cena 1000000 pln to i tak ten rower można kupić za ok.7000 pln czyli w założonym budżecie ? Ale jeśli ktoś chce zapłacić "detaliczne" 8499 pln to proszę bardzo...

Napisano

To nie zaszkodziłoby dać link, albo chociaż informacje gdzie i ile taniej można ten rower kupić.;) Wiem że ceny są zmienne, ale nie w każdym sklepie i nie na każdy rower spuszczą Ci 1,5k zł...

Napisano

Dziękuje wszystkich z udział w temacie i wszystkie rady, które dokładnie przeanalizowałem. Podjąłem decyzję i dzisiaj zamówiłem rower, jak tylko go dostanę podzielę się wrażeniami :)

Napisano

Jeszcze go nie mam bo dopiero dziś złożyłem zamówienie ;) .. może lepiej nie będę pisał zanim przyjdzie żebym za chwile nie dostał 10 postów że wybrałem nie ten co powinienem był ;)

Napisano
może lepiej nie będę pisał zanim przyjdzie żebym za chwile nie dostał 10 postów że wybrałem nie ten co powinienem był ;)

zawsze tak piszą ale to z zazdrości... ;)

Napisano

Najważniejsze żeby Tobie dobrze się jeździło i żebyś był zadowolny z zakupy:) czekamy na foty:)

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Napisano

No ja też na treka stawiam:P Jak dla mnie super rowerek - swojego epica zmieniłbym tylko na jeden z 2 modeli - nowy spec stumpjumper (najlepiej evo) albo właśnie trek fuel ex (pewnie 7 bo na np. 9.8 byłoby mi szkoda kasy). No może na nowego epica gdyby robili je w ładniejszej kolorystyce:P

Napisano

A ja stawiam na Cube reaction race co prawda amorek jest rock shox ale mysle ze po tym co kolega marchevek uslyszał zdecyduje sie na hardtaila zamiast fulla :002:

Napisano

A ja stawiam na Cube reaction race co prawda amorek jest rock shox ale mysle ze po tym co kolega marchevek uslyszał zdecyduje sie na hardtaila zamiast fulla :002:

nieskromnie przyznam, że też stawiam na Cube z serii Reaction :)

Napisano

Jakby nie było to offtop jest.... ;) rower wybrany, autor czeka na przesyłkę. Poczekajmy na foty i na opinie ;)

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...