Blue Bird Napisano 29 Marca 2006 Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 oglądałęm już CrossRide, jak za te pieniądze [600zł] to wydaje mi się dobrą propozycją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
easyrider Napisano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 A gdzie do tego "cudu nowoczesnej technologii" można szprychy dostać ? Bo jakoś w żadnym sklepie internetowym nie widziałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 W autoryzowanym serwisie mavic`a (znacie jakis poza harfa?) Chcialbym zauwazyc jednak ze 90% szprych peka przy zagieciu. Sprzedawca rowniez to potwierdzil i powiedzial ze przypadki pekniecia sa dosc rzadkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marnon Napisano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 zwracam się z apelem do osób któe użytkują już takie koła i mogą podzielić się wrażeniami z jazdy... warto kupić ? czy lepiej dozbierać i coś poskładać? kołą mają być pod tarcze, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość RafalB_work Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Ja moge sie podzielic wrazeniami z uzytkowania Crossmax '02...sa mocne. Ceramika trzyma sie OK, sprychy rowniez mocne jak nie wiem co ale spory patyk ktory mi wpadl w kolo nie spowodowal zadnych uszkodzen po za wygieciem szprychy i lekkiej centry. Po wyprostowaniu wszystko OK Z przodu wymienilem lozyska, na tyle tez bede wymial, koszt znikomy, komplet lozysk ok 10zl + wymiana w nie autoryzowanym serwisie Ogolnie fajne kola ale nie za cene jaka jest w harfie. Mysle nad zmiana na SLki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacke Napisano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Wczoraj zrobilismy ~100km wypad. Ja na crosslandach, kolega ma crossride`y. Duze predkosci nie stanowily zadnego problemu Raczej wiatr i lenistwo Katuje te crosslandy juz troche i poki co zadnych luzow i bicia nie ma. Pozdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marnon Napisano 12 Maja 2006 Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Magnesik do licznika? Nie widzialem zadnego magnesika a jak Twoj kumpel ma zamontowany magnes do sigmy w crossride bo tam sa płaskie szprychy... właśnie sobie kupiłem takie super koła jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
easyrider Napisano 13 Maja 2006 Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 a jak Twoj kumpel ma zamontowany magnes do sigmy w crossride bo tam sa płaskie szprychy... właśnie sobie kupiłem takie super koła jak dla mnie Nie wiem jak jego kumpel, ale ja chcąc założyć magnes od Sigmy do kół Ksyrium (też płaskie szprychy) naciąłem go po prostu głębiej piłką do metalu... założony jest z boku szprychy, ale to w niczym nie przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.