mrkura Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Jak w temacie, wczoraj nabyłem taki oto sprzęcik i tak mniej więcej wygląda obraz z tej oto kamerki. Na filmiku niestety okrojony z 30 do 25 kl/s,, ale tragedi nie ma. http://www.pinkbike.com/video/257991/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtassnt Napisano 19 Maja 2012 Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Spaprałeś bitrate Jeśli w programie masz możliwość ustawić przy renderingu to ustaw 4 000 000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 19 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Jeszcze raz poproszę . Bo dlamnie "bitrate" itd. to czarna magia... Ja używam WMM, i on ma max 25 kl/s, można to jakoś obejść. A może polecisz jakiś inny łatwy program do obróbki filmów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtassnt Napisano 20 Maja 2012 Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Nie znam łatwych programów, które nie paprały by jakości Jeśli mogę polecić to Vegas Pro 10. Daje dużo możliwości i wystarczy znać 3 rzeczy aby samodzielnie kleić i renderować filmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Z tego co wiem to program Adobea jest bardzo dobry, lecz trzeba sie z nim oswoic. Z latwoejszych programow to Windows Movie Maker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Napisz ile trzyma bateria podczas nagrywania, bo zamierzam kupic ta kamerke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Ja w koncu zakupilem kamerke sportowa Go Pro Hero. Teraz mam pytanko, jakie programy polecacie do obrobki filmow hd? Win Movie Maker jest za slaby, okraja i zaniza jakosc filmikow. Obecnie bawie sie jeszcze Pinacle Studio Ultimate, lecz troche slabego lapka mam, wiec obrobka idzie jak krew z nosa. Moze poleci ktos program, ktory dorownuje Pinacle, ale nie ma zbyt duzych wymagan sprzetowych. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeremiach Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Widze że osiedle B, teatr, pozdrawiam. ile za taką kamerkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 22 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Cena kamery to 750zł. Film "testowy" jest okrojony, prawdziwy "surowy" film jest ze zjazdu z Czantori. Podpinam się do pytania @ Czarusblitz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Jak obrobie filmik, to go tu wrzuce. Napisze ile obrobka trwala oraz ja przebiegala. Za swoja kamere Go pro dalem 700zl za nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 23 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Właśnie nabyłem nowego kompa na którym mogę robić obróbkę plików MOV. bez konwersji. Jakość zapowiada się extra. Jutro zmontuję jakiś filmik, to się pochwalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Filmik z ostatniej srodowej odslony 20 czerwiec 2012 zrobione w programie Pinacle Ultimate Studio, nagrany za pomoca Go Pro Hero: Program godny polecenia, latwy w obsludze, obsluguje hd, film obrabialem pierwszy raz, wiec jak na pierwszy raz, calkiem niezle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 23 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Jakość faktycznie bardzo dobra . Jutro zerknę na ten program. Masz spore ułatwienie jeżdżąc na szosie, nie muszisz się zmagać z krzaczorami wyrywającymi kamerkę, błotem i wstrząsami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 To faktycznie, ale zamierzam przetestowac ja na mtb w terenie, ale wtedy przympcuje ja do kasku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 24 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Wczoraj zrobiłem filmik na nowym kompie, w którym jest nowy WWM. Da się na nim obrabiać pliki MOV. , bez straty na jakości. Zabrałem się więc za filmik, za który zabierałem się od dawna Moim zdanim jakość bardzo dobra http://www.pinkbike.com/video/264199/ Nie zapomnijcie zaznaczyć "HD on" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterd3 Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Wczoraj zrobiłem filmik na nowym kompie, w którym jest nowy WWM. Da się na nim obrabiać pliki MOV. , bez straty na jakości. Zabrałem się więc za filmik, za który zabierałem się od dawna Moim zdanim jakość bardzo dobra http://www.pinkbike.com/video/264199/ Nie zapomnijcie zaznaczyć "HD on" Jakość super film bardzo fajnie zmontowany no i będziesz miał co wspominać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Super filmik, zrobione bardzo dobrze, nie spodziewalem sie WMM tak dobrze sobie poradzi z obrobka. Ja mam WMM z 2003 r i chyba nie wspolpracuje z HD, dlatego korzystam z Pinalty Ultimate Studio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 24 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Poprzednio też robiłem filmy w starym WMM, w ogóle nie ma co porównywać. Cieszę się, że filmik się podoba - włąśnie robię następne , ale to już zapraszam na naszą stronę, albo na "pinka" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Zapodaj w takim razie stronke www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 24 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 www.besendu.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Wkrotce wrzuce jakies filmiki, w weekend wybieram sie w Beskid Zywoecki oraz dorzuce filmik z trasy na Przeczyce. Jaka wersje masz tego Win Movie Maker? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 2 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 WMM z Windows 7, WMM Live (coś takiego) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Filmik z wyprawy na Przeczyce i Pogorie z forum rowerowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 21 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Czysto techniczny test na jutrzejszy wpad. http://www.pinkbike.com/video/268703/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowjack Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Witam . Panowie bardzo fajne filmiki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.