Skocz do zawartości

[Film] Test kamery Contour Roam

mrkura

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jeszcze raz poproszę :D . Bo dlamnie "bitrate" itd. to czarna magia...

Ja używam WMM, i on ma max 25 kl/s, można to jakoś obejść. A może polecisz jakiś inny łatwy program do obróbki filmów :)

Napisano

Nie znam łatwych programów, które nie paprały by jakości :)

Jeśli mogę polecić to Vegas Pro 10. Daje dużo możliwości i wystarczy znać 3 rzeczy aby samodzielnie kleić i renderować filmy.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Ja w koncu zakupilem kamerke sportowa Go Pro Hero. Teraz mam pytanko, jakie programy polecacie do obrobki filmow hd? Win Movie Maker jest za slaby, okraja i zaniza jakosc filmikow. Obecnie bawie sie jeszcze Pinacle Studio Ultimate, lecz troche slabego lapka mam, wiec obrobka idzie jak krew z nosa. Moze poleci ktos program, ktory dorownuje Pinacle, ale nie ma zbyt duzych wymagan sprzetowych. Pozdr

Napisano

Cena kamery to 750zł. Film "testowy" jest okrojony, prawdziwy "surowy" film jest ze zjazdu z Czantori.

Podpinam się do pytania @ Czarusblitz.

Napisano

Właśnie nabyłem nowego kompa na którym mogę robić obróbkę plików MOV. bez konwersji. Jakość zapowiada się extra. Jutro zmontuję jakiś filmik, to się pochwalę :)

Napisano

Filmik z ostatniej srodowej odslony 20 czerwiec 2012 zrobione w programie Pinacle Ultimate Studio, nagrany za pomoca Go Pro Hero:

Program godny polecenia, latwy w obsludze, obsluguje hd, film obrabialem pierwszy raz, wiec jak na pierwszy raz, calkiem niezle.

Napisano

Jakość faktycznie bardzo dobra :) . Jutro zerknę na ten program.

Masz spore ułatwienie jeżdżąc na szosie, nie muszisz się zmagać z krzaczorami wyrywającymi kamerkę, błotem i wstrząsami ;)

Napisano

Wczoraj zrobiłem filmik na nowym kompie, w którym jest nowy WWM. Da się na nim obrabiać pliki MOV. , bez straty na jakości. Zabrałem się więc za filmik, za który zabierałem się od dawna :)

Moim zdanim jakość bardzo dobra :)

http://www.pinkbike.com/video/264199/

Nie zapomnijcie zaznaczyć "HD on"

Napisano

Wczoraj zrobiłem filmik na nowym kompie, w którym jest nowy WWM. Da się na nim obrabiać pliki MOV. , bez straty na jakości. Zabrałem się więc za filmik, za który zabierałem się od dawna :)

Moim zdanim jakość bardzo dobra :)

http://www.pinkbike.com/video/264199/

Nie zapomnijcie zaznaczyć "HD on"

Jakość super film bardzo fajnie zmontowany no i będziesz miał co wspominać :)

Napisano

Super filmik, zrobione bardzo dobrze, nie spodziewalem sie WMM tak dobrze sobie poradzi z obrobka. Ja mam WMM z 2003 r i chyba nie wspolpracuje z HD, dlatego korzystam z Pinalty Ultimate Studio.

Napisano

Poprzednio też robiłem filmy w starym WMM, w ogóle nie ma co porównywać.

Cieszę się, że filmik się podoba - włąśnie robię następne ;) , ale to już zapraszam na naszą stronę, albo na "pinka" :D .

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...