Gość Michał Napisano 19 Maja 2012 Napisano 19 Maja 2012 Witam, zwracam sie z prosba do administracji o sprawdzenie konta uzytkownika siwkins czyli mojego czekam na weryfikacje danych juz ponad tydzien a tu cisza, nie dostałem jeszcze zadnej odp na mejla.
Gość Michał Napisano 19 Maja 2012 Napisano 19 Maja 2012 Sprawdź teraz maila. Niestety nadal nie mam żadnej wiadomosci na skrzynce, folder spam tez jest pusty.
Schwefel Napisano 19 Maja 2012 Napisano 19 Maja 2012 To załóż na nowo konto. To nieaktywowane usunąłem.
Gość Michał Napisano 20 Maja 2012 Napisano 20 Maja 2012 Po zalozeniu nowego konta i zalogowaniu się otrzymuje taki komunikat: [#1000] Nie masz uprawnień do przeglądania tego forum.
siwkins Napisano 20 Maja 2012 Napisano 20 Maja 2012 Gra i buczy witam wszystkich maniaków jednośladów.
Pytanie
Gość Michał
Witam,
zwracam sie z prosba do administracji o sprawdzenie konta uzytkownika siwkins czyli mojego czekam na weryfikacje danych juz ponad tydzien a tu cisza, nie dostałem jeszcze zadnej odp na mejla.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.