mateusz0595 Napisano 19 Maja 2012 Napisano 19 Maja 2012 Mam opony zwijane continental leader 26x2,1 tubless. Co sądzicie o nich? Myślałem nad wymianą na coś lepszego. Opłaca się czy te są wystarczająco dobre?
kadargo Napisano 19 Maja 2012 Napisano 19 Maja 2012 Też uważam że są dobre, nawet bardzo. Mam je w swoich zasobach. Pytanie tylko do czego autor chce ich używać?
mateusz0595 Napisano 19 Maja 2012 Autor Napisano 19 Maja 2012 Głownie do jazdy po utwardzonych ścieżkach,asfalcie. A geax barrorace lub saguaro będą lepsze?
kadargo Napisano 19 Maja 2012 Napisano 19 Maja 2012 No to w takim razie nie są najlepsze. Leader to taka grzeczna wersja Gravity, lepiej się nadają na dojazd fo lasu. Na tych wymienionych przez Ciebie nie jeździłem więc musisz poczekać na innych.
mateusz0595 Napisano 19 Maja 2012 Autor Napisano 19 Maja 2012 To nie opłaca się wymieniać ? Chcę je wymienić ponieważ na asfalcie ciężko mi się na nich jeździ. Na utwardzony ścieżkach bez problemu szybko osiągnę prędkość z 40km/h a na asfalcie nie daję rady. Dlatego szukam takich opon aby były zarówno dobre na asfalt jak i na utwardzone ścieżki. Są takie opony? Co proponujecie? Czy te geax będą takie same jak Continental Leader?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.