Abelja Napisano 19 Maja 2012 Napisano 19 Maja 2012 Wiem, że pytanie troszkę głupie, ale naprawdę nic nie przychodzi mi do głowy. Co dokupić, aby go solidnie zamocować? Z góry dziękuję.
nevermind Napisano 19 Maja 2012 Napisano 19 Maja 2012 Sądząc po konstrukcji, hakach i uchwycie ideą takiego sprzętu jest zawieszenie na kierownicy w trakcie jazdy - powinien być w miarę stabilny wisząc na hakach i wspierając się na główce ramy - oraz łatwość zabrania go ze sobą na zakupy bez żadnego wyrafinowanego odpinania. Po prostu jedziesz - wieszasz, a schodzisz z roweru - zabierasz. Jeżeli chciałabyś zamontować go na stałe to wydaje mi się że kilka zipów załatwi sprawę, lub bardziej stylowo trochę wikliny, którą trzeba opleść koszyk i kierownicę. Pozdrawiam
Abelja Napisano 19 Maja 2012 Autor Napisano 19 Maja 2012 Gdyby wieszanie na tych hakach było stabilne, to nie tworzyłabym tego tematu. Koszyka nie da się na nich zawiesić, ponieważ leci w dół, że już nie wspomnę co się dzieje po włożeniu do niego na przykład torebki. Bardziej myślałam o jakichś zaczepach, ażeby koszyk można było bezproblemowo odpinać i przypinać, o ile coś takiego istnieje.
nevermind Napisano 19 Maja 2012 Napisano 19 Maja 2012 Nie spojrzałem jakim śmigasz rowerem. Może bagażnik przedni rozwiązał by problem: Coś podobnego jak w linku: http://www.szumgum.com/stylowy-bagaznik-przedni-basil-memories-front-carrier-rozne-kolory.html Pozdrawiam
Abelja Napisano 19 Maja 2012 Autor Napisano 19 Maja 2012 Oj tyle, że to jest ciężkie, wielkie i drogie. Nie istnieją jakieś zwykłe, niewielkie zaczepy z motylkiem, czy coś tego typu?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.