Skocz do zawartości

[koszyk wiklinowy] montaż

Abelja

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wiem, że pytanie troszkę głupie, ale naprawdę nic nie przychodzi mi do głowy.

Co dokupić, aby go solidnie zamocować? Z góry dziękuję.

1317590962.jpg

Napisano

Sądząc po konstrukcji, hakach i uchwycie ideą takiego sprzętu jest zawieszenie na kierownicy w trakcie jazdy - powinien być w miarę stabilny wisząc na hakach i wspierając się na główce ramy - oraz łatwość zabrania go ze sobą na zakupy bez żadnego wyrafinowanego odpinania. Po prostu jedziesz - wieszasz, a schodzisz z roweru - zabierasz.

Jeżeli chciałabyś zamontować go na stałe to wydaje mi się że kilka zipów załatwi sprawę, lub bardziej stylowo trochę wikliny, którą trzeba opleść koszyk i kierownicę.

Pozdrawiam

Napisano

Gdyby wieszanie na tych hakach było stabilne, to nie tworzyłabym tego tematu. Koszyka nie da się na nich zawiesić, ponieważ leci w dół, że już nie wspomnę co się dzieje po włożeniu do niego na przykład torebki.

Bardziej myślałam o jakichś zaczepach, ażeby koszyk można było bezproblemowo odpinać i przypinać, o ile coś takiego istnieje.

Napisano

Oj tyle, że to jest ciężkie, wielkie i drogie. Nie istnieją jakieś zwykłe, niewielkie zaczepy z motylkiem, czy coś tego typu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...