Szusz Napisano 18 Maja 2012 Napisano 18 Maja 2012 Hej! Ktoś się wybiera na Family Cup do Szczyrku i może się podzielić wrażeniami z ubiegłego roku? Jaka trasa? Jak organizacja?
kubek20 Napisano 19 Maja 2012 Napisano 19 Maja 2012 Ja byłem - trasa bardzo łatwa, jakieś 80% jest po żwirze. Organizacja taka sobie ale bez tragedii
Grand231 Napisano 20 Maja 2012 Napisano 20 Maja 2012 Dla kogoś zaprawionego w bojach trasa jest łatwa, trasa składająca się z 80% podjazdu po żwirze gdzie trzeba jechać kadencją, trochę trawki, trochę przez lasek. Ogólnie nie jest źle, najbardziej przeszkadza ten żwir na trasie no ale cóż.
PabloSki Napisano 3 Czerwca 2012 Napisano 3 Czerwca 2012 Dla zainteresowanych trasą to w necie znalazłem coś takiego: http://fundusze.szczyrk.pl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=29&Itemid=23 Strona przedstawia trochę fotek trasy. Jak ktoś dokładniej poszuka to znajdzie na niej wszystkie profile trasy.
PabloSki Napisano 3 Czerwca 2012 Napisano 3 Czerwca 2012 Ja wiem... Ale jak ktoś będzie używał wyszukiwarki w przyszłym roku to znajdzie info. Tak mi się zdaje że prawie na 100% trasa nie zostanie zmieniona
piootrj Napisano 4 Czerwca 2012 Napisano 4 Czerwca 2012 Trasa została zmieniona w stosunku do zeszłego roku. Oczywiście mowa tutaj o tej części w lesie i na łące. Oczywiście zmiana na plus.
rzezniol Napisano 4 Czerwca 2012 Napisano 4 Czerwca 2012 Ilu zawodników wystartowało w Szczyrku ? TapaTalk'nięte z Andka
piootrj Napisano 4 Czerwca 2012 Napisano 4 Czerwca 2012 http://www.familycup.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=892&Itemid=125
Mlodziutki Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 Ojjj strasznie mało ludzi było oczywiście w porównaniu do Radzionkowa
rzezniol Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 Szkoda ... Przy takiej frekwencji byla by szansa przynajmniej na dyplom ... :-D. Do Radzionkowa z tego roku nie ma co porównywać . A tak pojechałem na Tarnowskie Góry i było tyle ludzi co mnie objechało ze szkoda gadać ;-). Pozdro TapaTalk'nięte z Andka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.