Airsofter Napisano 18 Maja 2012 Napisano 18 Maja 2012 Witam! Jako że jestem w trakcie składanie roweru to postanowiłem się pochwalić co żem wymyślił Rama: Sign RAW czarna Amortyzator: Suntour Duro 130mm Stery: Dartmoor Big Bear srebrne Kierownica: Octane One Chemical Pro Niebieska płaska Mostek: NS Quark macsilver Koło przód: Novatec D041 biały+ CnSpoke czarne + Dartmoor Raider Niebieska Koło tył: Novatec D042 biały + Cn Spoke czarne + Dartmoor Raider Niebieska Korba: Shimano Deore M590 HT2 (wywalam dwa blaty) czarna Suport: Z zestawu do korby Kaseta: Shimano CS HG50-9 Łańcuch: ? Przerzutka tylna: Shimano Alivio mod.2011/ Shimano Deore mod. 2011 Napinacz: Amoeba Scud Czarny Manetka: Shimano Alivio Klamki: Avid FR 5 Hamulce: Avid BB5/BB7 Tarcze: Z zestawu Avida 203mm Sztyca: Dartmoor Fusion L Niebieska Siodełko: Do systemu Pivotal Pedały ? (do 100 zł białe) Zacisk sztycy: Biały, niezidentyfikowany Pancerze, Linki: Pancerze Białe Gripy: ? Co wy o tym myślicie ? Jestem otwarty na propozycję co by tu zmienić - ale musi być w tym kolorze co podałem
Airsofter Napisano 6 Lipca 2012 Autor Napisano 6 Lipca 2012 No cóż zaszły pewne zmiany które już powoli są widoczne Zamiast Duro jest Spinner który jednocześnie pociągnie jakąś piastę na QR20 To co już mam z tego kompletu do zobaczenia w mojej galerii
Airsofter Napisano 27 Września 2012 Autor Napisano 27 Września 2012 Są już oba koła w całości, do zobaczenia w galerii
Airsofter Napisano 10 Listopada 2012 Autor Napisano 10 Listopada 2012 Zamiast Deore jest korba specjalnie przystosowana do FR - Shimano FC M640 ZEE 175mm jest już u mnie Do zobaczenia w galerii .
Airsofter Napisano 5 Stycznia 2013 Autor Napisano 5 Stycznia 2013 Trochę się pozmieniało i zmieniła się ogólna koncepcja - także aktualizacja mała Rama: Sign RAW czarna Amortyzator: Spinner Ammo Axle Stery: Dartmoor Big Bear srebrne Kierownica: Octane One Chemical Pro Niebieska płaska Mostek: Octan One Chemical Pro srebrno-czarny Koło przód: Dartmoor Dee Force biały+ CnSpoke czarne + Dartmoor Raider Niebieska Koło tył: Novatec D042 biały + Cn Spoke czarne + Dartmoor Raider Niebieska Korba: Shimano Zee M640 Suport: Z zestawu do korby Kaseta: Shimano CS HG50-9 Łańcuch: Wipperman Connex 800 Przerzutka tylna: Sram x9 Napinacz: Truvativ Boxguide Manetka: Sram X0 Gripshift Klamki: Shimano M596/Avid FR5 Hamulce: Shimano M596/BB5 Tarcze: Accent Freezer 203 Sztyca: Turner Siodełko: WTB Aviator Pedały ? NS Aerial Zacisk sztycy: Biały, niezidentyfikowany Gripy: ODI Nowe zdjęcie części pojawiło się w galerii - co na nim jest ? Sprawdźcie sami
Airsofter Napisano 11 Marca 2013 Autor Napisano 11 Marca 2013 Układ hamulcowy mogę uznać za skończony Tymczasowo zamiast BB jest m416 na klockach półmetalicznych.
Maciek226 Napisano 13 Marca 2013 Napisano 13 Marca 2013 Układ hamulcowy mogę uznać za skończony Tymczasowo zamiast BB jest m416 na klockach półmetalicznych. jak się sprawuje m416 na półmetalikach?
Airsofter Napisano 14 Marca 2013 Autor Napisano 14 Marca 2013 Nie mam porównania do seryjnych żywicznych, ale nie narzekam, na 203 jest całkiem przyzwoita siła i modulacja.
Airsofter Napisano 23 Czerwca 2013 Autor Napisano 23 Czerwca 2013 Nie mam wagi ale czuje że rower schudł o około kilogram Zamiast beznadziejnego Spinnera wpadło Duro FR20, a zamiast ogromnych(i połamanych) Big Bear`ów są leciutkie Airplane`y
Pytanie
Airsofter
Witam!
Jako że jestem w trakcie składanie roweru to postanowiłem się pochwalić co żem wymyślił
Rama: Sign RAW czarna
Amortyzator: Suntour Duro 130mm
Stery: Dartmoor Big Bear srebrne
Kierownica: Octane One Chemical Pro Niebieska płaska
Mostek: NS Quark macsilver
Koło przód: Novatec D041 biały+ CnSpoke czarne + Dartmoor Raider Niebieska
Koło tył: Novatec D042 biały + Cn Spoke czarne + Dartmoor Raider Niebieska
Korba: Shimano Deore M590 HT2 (wywalam dwa blaty) czarna
Suport: Z zestawu do korby
Kaseta: Shimano CS HG50-9
Łańcuch: ?
Przerzutka tylna: Shimano Alivio mod.2011/ Shimano Deore mod. 2011
Napinacz: Amoeba Scud Czarny
Manetka: Shimano Alivio
Klamki: Avid FR 5
Hamulce: Avid BB5/BB7
Tarcze: Z zestawu Avida 203mm
Sztyca: Dartmoor Fusion L Niebieska
Siodełko: Do systemu Pivotal
Pedały ? (do 100 zł białe)
Zacisk sztycy: Biały, niezidentyfikowany
Pancerze, Linki: Pancerze Białe
Gripy: ?
Co wy o tym myślicie ? Jestem otwarty na propozycję co by tu zmienić - ale musi być w tym kolorze co podałem
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.