krezel Napisano 18 Maja 2012 Napisano 18 Maja 2012 witam serdecznie. zamowilem ostatnio rower przez oddzial merida polska. moje pytanie. znalazl by sie ktos do pomocy przy zlozeniu? nie mam pojecia jak odbywa sie taka wysylka i w jakim stopniu trzeba bedzie rower skrecic. chcial bym przy okazji nauczyc sie podstaw i porozmawiac z kompetentna osoba. rower do zlozenia--> merida scultura evo 905-com
PoleK Napisano 18 Maja 2012 Napisano 18 Maja 2012 rower laik złoży w ciągu 20minut, opróżniając przy tym ze 2 piwka:P tylko potem trzebaby odczekac pare h żeby wyparowało, przed jazdą
krezel Napisano 18 Maja 2012 Autor Napisano 18 Maja 2012 no to zakasam rekawy;) dzieki za szybka odpowiedz. ostatnio zalozylem temat i od dwoch dni cisza;/
nikodem Napisano 19 Maja 2012 Napisano 19 Maja 2012 jak będziesz miał problem to daj znać mam ostatnio trochę wolnego czasu możemy jakoś się dogadać
krezel Napisano 21 Maja 2012 Autor Napisano 21 Maja 2012 dzieki;) na ta chwile czekam na paczke. zobaczymy w jakim stopniu to bedzie zlozone. w razie problemow bede pisal
krezel Napisano 25 Maja 2012 Autor Napisano 25 Maja 2012 no to roweros dotarl. jest piekny;D no i waga tez przyjemna. problemow ze zlozeniem nie bylo. chyba;p zostala mi jedna czesc. nie wiem co to http://www.imagebanana.com/view/6pcpcuo3/Zdjcie0173.jpg a teraz problem jaki spotkalem. nie umiem wystroic ultegry:( nie wiem tez jak zabrac sie za ustawienie hamulcow:(
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.