Jergus Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Witam Chcę przedstawić mojego Potworka którego od ponad miesiąca ujeżdżam i dla którego jak najczęście w góry staram się jeżdzić. Rama: marka - MDE Bikes model - Carve AM 2012 spec. - 150mm skoku, przeznaczenie - enduro waga - 3100g bez dampera i sterów, z osią 150x12mm Amoryzacja: widelec - Fox Talas RLC 120-150mm Kashima z 2011 roku, oś QR15 damper: Rock Shox Monarch RC3 PLUS, rozmiar: 200X57MM Osprzęt: przerzutka tylna - Sram X-7 Long 10s manetka prawa - Sram X-7 manetka lewa Sram X-9 HS Napęd: kaseta: SLX 10s 11-36 łańcuch: XTR Dyna-sys korba: Hammerschmidt AM Koła: tył - Dartmoor Quantic + Dartmoor Raider + DT Revo, - opona Schwalbe Fat Albert 2.4 Pacestar, Tubeles Ready z mlekiem Stan's przód - Dartmoor X-15 + Dartmoor Raider + Laser Sapim, - opona Schwalbe Fat Albert 2.4 Trailstar, Tubeles Ready z mlekiem Stan's Kokpit: - kierownica Syntace Vector Carbon 740mm - mostek NS Quark 40mm (docelowo Twenty6 1.2) Poddupnik: - sztyca Blaxc Jewel AM+ - siodło Selle Italia Flite Carbon Hamulce: Avid Elixir 5, tarcze G3CS (185/160mm) (docelowo klamki Twenty6) Pedały: TIME Atac Allium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jergus Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Piękna maszyna! Pedały kupione od Foniki? Tego dnia chłopak Foniki testował Carve'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Jergus
Witam
Chcę przedstawić mojego Potworka którego od ponad miesiąca ujeżdżam i dla którego jak najczęście w góry staram się jeżdzić.
Rama:
marka - MDE Bikes
model - Carve AM 2012
spec. - 150mm skoku, przeznaczenie - enduro
waga - 3100g bez dampera i sterów, z osią 150x12mm
Amoryzacja:
widelec - Fox Talas RLC 120-150mm Kashima z 2011 roku, oś QR15
damper: Rock Shox Monarch RC3 PLUS, rozmiar: 200X57MM
Osprzęt:
przerzutka tylna - Sram X-7 Long 10s
manetka prawa - Sram X-7
manetka lewa Sram X-9 HS
Napęd:
kaseta: SLX 10s 11-36
łańcuch: XTR Dyna-sys
korba: Hammerschmidt AM
Koła:
tył - Dartmoor Quantic + Dartmoor Raider + DT Revo,
- opona Schwalbe Fat Albert 2.4 Pacestar, Tubeles Ready z mlekiem Stan's
przód - Dartmoor X-15 + Dartmoor Raider + Laser Sapim,
- opona Schwalbe Fat Albert 2.4 Trailstar, Tubeles Ready z mlekiem Stan's
Kokpit:
- kierownica Syntace Vector Carbon 740mm
- mostek NS Quark 40mm (docelowo Twenty6 1.2)
Poddupnik:
- sztyca Blaxc Jewel AM+
- siodło Selle Italia Flite Carbon
Hamulce: Avid Elixir 5, tarcze G3CS (185/160mm) (docelowo klamki Twenty6)
Pedały: TIME Atac Allium
26 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.