marek12345 Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Witam. Szukam kurtki (wiatrówki) do 200zł maks. Dodam że mam 197cm wzrostu i większość kurtek co znalazłem to były za małe brak rozmiaru): Gdzieś na forum znalazłem kurtkę firmy endura model Pakajak kurtka ma dość dobre opinie ale nie mogę nigdzie znaleźć rozmiarówki tej kurtki i za bardzo nie wiem jaki rozmiar dobrać. Tak więc jak by ktoś posiadał tą kurtke to prosiłbym o jakieś inf. na temat tego jak pasuję i jaki posiada rozmiar.4 Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Dla Ciebie kolego to rozmiar xxl z endury pakajak będzie ok. Napisz do endurastore.pl prześlą Ci wymiary kurtki i pomogą dobrać rozmiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek12345 Napisano 17 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Dla Ciebie kolego to rozmiar xxl z endury pakajak będzie ok. Napisz do endurastore.pl prześlą Ci wymiary kurtki i pomogą dobrać rozmiar. Ok. Dzięki za podpowiedz jutro napiszę do nich. A może ma ktoś jakieś jeszcze propozycje kurtki (wiatrówki) do podanej wyżej ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtassnt Napisano 18 Maja 2012 Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Ja od długiego czasu ostrzyłem zęby na drugą (odblaskową) z tego linku: http://s.dealextreme.com/search/jacket ale będąc w stanach nawinęła mi się inna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 18 Maja 2012 Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 A może ma ktoś jakieś jeszcze propozycje kurtki (wiatrówki) do podanej wyżej ceny. firma Craft robi również ciekawe rzeczy, poniżej wątek nt różnych wiatrówek: [Wiatrówka] Craft - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.