Skocz do zawartości

[plecak] Jaki kupić

refixedlife

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja miałem dzisiaj przyjemność przyjrzeć się z bliska Quechua Diosaz17 i powiem że to bardzo fajny plecaczek jak za cenę którą kosztuje (ok. 130zł). Możesz wziąć go pod uwagę i jeśli masz gdzie to obejrzeć.

Napisano

Ja miałem dzisiaj przyjemność przyjrzeć się z bliska Quechua Diosaz17 i powiem że to bardzo fajny plecaczek jak za cenę którą kosztuje (ok. 130zł). Możesz wziąć go pod uwagę i jeśli masz gdzie to obejrzeć.

Ten nawet przypadł mi do gustu tylko nie mam gdzie go obejrzeć. i Czy w zestawie w cenie 130 jest dołączony do niego bukłak ? bo tak zrozumiałem z opisu na stronie. i czy jest taki szerki u dołu jak na zdjęciach czy węzszy jeśli się go nie wypcha ?

Napisano

Ten nawet przypadł mi do gustu tylko nie mam gdzie go obejrzeć. i Czy w zestawie w cenie 130 jest dołączony do niego bukłak ? bo tak zrozumiałem z opisu na stronie. i czy jest taki szerki u dołu jak na zdjęciach czy węzszy jeśli się go nie wypcha ?

Pewnie najszybciej to w decathlonie go obadasz, bo to ich marka

Napisano

Tak obejrzeć go można w Deca i tylko tam. Szeroki bardzo na dole nie jest. Szerszy niż moj Camel Mule ale tak czy inaczej zgrabnie to wszystko wygląda. Bukłak nie wiem czy jest w cenie bo się nie spytałem Kolegi. W sobotę mogę mieć tą informację bo będziemy jechać na wyprawę razem. W każdym razie On ma bukłak tam ma tylko nie wiem czy dokupywał osobno...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...