elektra1 Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Co myślicie o takim amorku: http://allegro.pl/no...2324594999.html Warto kupic? Dodam ze ma być to amortyzator dla kobiety o wadze ok 50 kg. Ewentualnie co innego polecacie w tej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sagitt77 Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Hej, a ma być z piwotami koniecznie? Za tą cenę albo taniej kupisz całkiem dobrego SR Suntour'a Epicon'a, też powietrznego, a lżejszego. Co do twojej wagi to każdy amortyzator powietrzny dopasujesz do swojej wagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektra1 Napisano 17 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 No wlaśnie musi być z piwoami, bo mam v-brake, a tarcze to kolejny wydatek. Patrzyłam na epicona ale on jest pod tarcze niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sagitt77 Napisano 17 Maja 2012 Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Myślę, że możesz go kupić. Nie jest bardzo ciężki, jest wykonany z dobrych materiałów, dobrego producenta choć u nas mało popularnego, ma anodę na goleniach więc będzie płynnie pracować, podstawowe regulacje i blokada. Kupuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.