Mod Team IvanMTB Napisano 17 Maja 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Klaniam, Jakos nie bylem tu dlugo i jak na moje starcze oko zmienilo sie to i owo w skrypcie forum. Jesli mnie pamiec nie myli byla kiedys taka opcja ze jak wstawialo sie linka do dajmy na to jakiegos zdjecia, filmiku, alboomu czy czegotambadz zamiast adresu mozna bylo napisac jakas madrosc np Zdjecia z wypadu i ta fraza stawala sie hiperlaczem do odpowiedniego miejsca w internecie. Mozna to osiagnac na dzien dzisiejszy czy to se ne da? Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 17 Maja 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 da se recznie? http://www.gruszkow.com musisz pokombinowac z kodem bb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 17 Maja 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Uhmmm... Ale moze jaks Swiatla Wskazowka Szefie Szefow? Bo ja jestem srednio ogarniety w te klocki Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 17 Maja 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Powiem Ci tak, nie korzystałem, nie próbowałem, więc czekałoby mnie takie same kombinowanie, jak Ciebie ... i biję się za to w pierś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 17 Maja 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 No zaraz, zaraz... Ale przecie w sygnaturze masz napisane Forum Rowerowe i Noclegi w Karpaczu i sa to frazy-hiperlacza... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 17 Maja 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 gugle < przykład: Wklepujesz sobie [.url=tu adres strony]a tu opis[./url] bez kropek oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 17 Maja 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 gugle < przykład: Wklepujesz sobie [.url=tu adres strony]a tu opis[./url] bez kropek oczywiście No to poprobujmy: Bestyja AM in progress OOO Stary Podziekowal wielce. Troche techniki i sie czlowiek gubi. Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 17 Maja 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Problem ROZWIĄZANY. Użyj funkcji 'ZGŁOŚ', jeżeli posiadasz wątpliwości/zażalenia/reklamacje lub chcesz ponownie otworzyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.