izbus88 Napisano 17 Maja 2012 Napisano 17 Maja 2012 Siemka Kto z Was wybiera się w przyszły weekend do Kościerzyny? Jeżeli tak to jaki dystans wybieracie? Pozdrawiam
Kubusiowa Napisano 22 Maja 2012 Napisano 22 Maja 2012 Siemka Kto z Was wybiera się w przyszły weekend do Kościerzyny? Jeżeli tak to jaki dystans wybieracie? Pozdrawiam Cześć mój partner chce się wybrać i spróbować sił na najmniejszym dystansie będzie jechał kolejką albo samochodem z kolegą. Pozdrawiam
vroobell Napisano 28 Maja 2012 Napisano 28 Maja 2012 a teraz można pochwalić się kto był byłem 120km. czas 5h 43m. każdy punkt regeneracyjny zaliczony. stwierdziłem ze współtowarzyszem doli/niedoli że jednym z plusów tej imprezy to bufety i szkoda byłoby ich nie zaliczyć pierwszy raz wylądowałem na KR i wiem teraz że jeżeli zdrowie pozwoli i za rok będę. I jeszcze może Żuławy Wkoło zaliczę - ta sama firma organizuje pod koniec września bodajże.
izbus88 Napisano 30 Maja 2012 Autor Napisano 30 Maja 2012 a teraz można pochwalić się kto był byłem 120km. czas 5h 43m. każdy punkt regeneracyjny zaliczony. stwierdziłem ze współtowarzyszem doli/niedoli że jednym z plusów tej imprezy to bufety i szkoda byłoby ich nie zaliczyć pierwszy raz wylądowałem na KR i wiem teraz że jeżeli zdrowie pozwoli i za rok będę. I jeszcze może Żuławy Wkoło zaliczę - ta sama firma organizuje pod koniec września bodajże. Również byłem:) Czas trochę lepszy od Twojego, ale raczej nie ma co się chwalić Bufety zaliczone, bo inaczej byłoby ciężko. Niestety jechałem sam i przez to dużo energii się traciło. Nauka na przyszłość...jechać w grupie i lepiej się przygotować Również myślę o wrześniowym wypadzie. Skoro KR było tak fajnie zorganizowane to i Żuławy powinny być świetne. Zawsze fajna okazja by pojeździć i pozwiedzać
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.