Mateusz30 Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 (edytowane) Witam! Szukam Konia SS na dużym kole rozmiar ramy 21". W Polsce ma być dopiero w grudniu model 2015. Czy ktoś może widział gdzieś model 2014. Używka też wchodzi w grę. Ewentualnie inny SS na dużym kole w podobnej cenie. Pozdrawiam, Mateusz Chodzi oczywiście o Konę Unit Edytowane 1 Września 2014 przez Mateusz30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 13 Grudnia 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Kłaniam, Białka w Polszcze, niby zima, ale pedalić trzeba Takie sobie (teraz) lokalne klasyki po Piksach... Grudniowe Słomiane Wdowieństwo czyli The Peaks Classic Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 13 Grudnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Hehe, więcej tam śniegu u Ciebie Ivan, niż w Polsce. We Wrocławiu podobno dzisiaj 10*C na plusie było. Nawet ta "Aleksandra", co to od Was przyszła jakaś taka słaba.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 13 Grudnia 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Fakt, jakos tak słabo dmuchało. Przynajmniej tu u mnie. Ale w Szotlandzie i Irlandowie to pono niezłe cyrki się działy. Wiatr 80mph i poziomo padający deszcz ze śniegiem Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Wszystko jak trzeba - bestialska trasa, zbójecki rider, nędzna pogoda. Tylko ten wycior taki ładniusi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 20 Maja 2015 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Panowie, było tu w ostatnich postach trochę o amortyzatorach, więc pozwolę sobie zadać pytanie w tym temacie. Z licznymi kombinacjami udało mi się zdobyć Cambera chyba z 2013, lub 2012 roku. Z przodu ma on zamontowanego Recona SA...100mm. W Garym miałem (i jeszcze mam) 80mm. W Nowym rowerze chciałbym mieć coś więcej, ponoć Spec pozwala na +10% bez utraty gwarancji, były spece ze 110mm chyba nawet w tym samym roczniku więc można by liczyć 110+10% Recon ma, poprzednie RS miały, możliwość zmiany skoku przez wyjęcie gumowych podkladek. Czy jest jakiś argument przeciw temu zabiegowi? Rower zyskał by na pewno na wygodzie, duże koło i 80mm było dla mnie już całkiem spoko, 120mm. Nic nie pęknie? W innym temacie jedna osoba napisała, że będzie ok. Ale wolałbym mieć jeszcze jakieś głosy;) Z tyłu też mam 100mm Chyba, a inne Cambery miewają po 110... Przepraszam, jeśli z buciorami wlazlem w ten temat i za daleko zboczylem że szlaku jakim tu podąża rozmowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolg Napisano 20 Maja 2015 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Czy w temacie to zadecydują modowie, ode mnie masz minusa bo widząc odświeżony temat liczyłem na jakieś czadowe foty i relację z jazdy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi