radomir82 Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Oglądając mam nieodparte wrażenie że zaraz zgubi koło. Toż to wbrew naturze ten lefciak. Co do wytrzymałości lefty to było już chyba z bzdyliard razy, prędzej połamiesz zwykłego amorka niż lefty. Zwykłe lefty wytrzymywały między 500 a 700kg nacisku statycznego na oś, patrząc na budowę supermaxa to pewnie bez problemu mógłbyś Fiata 126p na ośi uwiesić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 13 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 ..fajny film wczoraj widziałem....... ale jak się ma do nowych modeli ram i rowerów 650b za pieruna nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Ciekawie wyglądają te B'Twiny.... bardzo ciekawie... szczególnie zawiecha mnie interesi- ktoś jeździł? A to specjalnie dla Ciebie : http://balisages.btwin.com/pdf/notices/pl/neuf_pl.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 B'Twin z tym luksbicyklem jest jeszcze pocieszniejszy od Hjujdaja startującego do klasy aut luksusowych. Komuś się portfel otwiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Nie martwił bym się za bardzo o sprzedaż tych rowerów, na pewno znajdą się chętni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 20 Kwietnia 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Uwaga, będzie ohydnie Diamondback Mission Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2014 Wszystko, poza ramą, trzyma poziom. Trzeba jeno powiedzieć oku, żeby nie rejestrowało tej pomarańczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 23 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Dragon PRO Jamisa, ale w w wersji limitowanej. Ładne malowanie-zupełnie jak cerata na stoliku działkowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 23 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 jak cerata na stoliku działkowca Mam taką w kuchni , poza tym kiedyś gdzieś idealne siodło pod to widziałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 23 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Siodło to ma Ivan w Romanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 23 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Fakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Jest jeszcze do kompletu ceratowa kierownica i rękawiczki Answer z kolekcji - nomen omen - Gentleman, co się chyba tłumaczy na nasze - "działkowiec". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 24 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 tłumaczenie Stary .......... rozłożyłeś mnie na łopatki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Dragon PRO Jamisa, ale w w wersji limitowanej. Ładne malowanie-zupełnie jak cerata na stoliku działkowca Podsuwasz takie pomysły, to masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Działkowiec limited edition. Brzmi kozacko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 (...) poza tym kiedyś gdzieś idealne siodło pod to widziałem... Gussett R-series? ...do tego koszulka Endury: Śliczny OT POZDRo-:ver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 I do tego spodni-ca 3/4. Wysłane z mojego przez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 25 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Przewiewne z całą pewnością ale z miejscem na pampersa krucho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeGie Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 czy te buty na obrazku ze spódnicą, to są bardziej ęduro czy bardziej dh? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Jeżeli mają spd to ęduro, jeżeli nie, to dh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Jest miejsce na pampersa... wisi na łańcuszku. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Pampersa to zmoczyłem po kilku ostatnich wpisach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 Dragon PRO Jamisa, ale w w wersji limitowanej. Ładne malowanie-zupełnie jak cerata na stoliku działkowca Chyba najpiękniejsza rama jaką widziałem, I want it Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 27 Kwietnia 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Prosto z Indonezji Polygon Collosus Więcej na mtbr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 27 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Polygon Collosus Pokrakas Paskudas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.