Mod Team durnykot Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 W tym zdjęciu Cotica najbardziej podoba mi się tło. W końcu ramy dla normalnych ludzi,a nie kurdupli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 4 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 grrrrr Kuźwa, ja też jak zwykle dokładnie pomiedzy rozmiarami. Ale ta w Orendżu bardzo mi się podoba... __________________________________________________________________________________ No to jeszcze jedna łikendowa premiera. Nicolai ION 20 z nowym Boxxerem do ciężkiej rąbanki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 4 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 W końcu ramy dla normalnych ludzi,a nie kurdupli. że niby masz coś do mojej Małżonki? Całe, dumne 165cm wzrostu i chęć na normalną sztywną średnią kiszkę na co dzień! I co? I d..pa..ino Geneza albo Soma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Anarchy, absolutnie...tworząc znaczenie słów rycerskość i dżentelmen myślano właśnie o mnie. Miałem na myśli facetów wysokich inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 W tym zdjęciu Cotica najbardziej podoba mi się tło. W końcu ramy dla normalnych ludzi,a nie kurdupli. No ja nie wiem czy dla takich normalnych, 614 długości przy podsiodłówce 440 mm to dosyć dużo, zmuszają do długiej podsiodłówki, nie jestem przekonany, że to dobry pomysł. Z drugiej strony nabazgrali tam, że rama o długości 614 mm do wzrostu 174 cm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 No cóż, kotek faktycznie długi niczym miesiąc po wypłacie, ale zauważcie że pomyślany jest pod mostki od 40mm "wzwyż". A teraz ręka w górę kto z Was jeździ na czymś krótszym niż 80mm? Inna sprawa że wyraźnie napisane jest że to sprzęt zoptymalizowany pod sztycę bez offset'u... POZDRo-:ver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 4 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 to jak posadzić przytaczaną małżonkę na mojego Sarniaka. Pób było wiele a jakże co by oceniła jazdę na 79erowcu. 595mm długości (standardowo jeździ na 575), skorygowałem mostkiem. I co? i tak doopa bo mówiła, że jak by kontenerowiec prowadziła. Dziwne te wymiary cotica zaprawdę. No chyba, że geometria sygnowana przez mondrakera zaczyna zataczać coraz większe koła i to jest To co nas czeka w następnej dekadzie. Mega długie ramy, mega krótkie mostki, strome podsiodłówki. Ja jeszcze wierzę w duże offsety, ale zanim reszta do tego dojrzeje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 No cóż, nie ma co narzekać, mają swoją koncepcję niech się tego trzymają, zawsze to większa różnorodność, komu nie pasyuje kupi co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 4 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Ale mogliby zrobić dwa rozmiary pośrednie więcej i byłoby po sprawie. A tak, 5cm mostka i 631mm górnej rury w Lardżu? Tak jak pisze anarchy - kontenerowiec, albo inny tankowiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Mnie tam się ta geometria nie podoba, o czym pisałem, ale pewnie komuś podejdzie ... No i jeszcze jakaś baza kół by się przydała ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Wiem, że nieuważnie czytam, ale może jeszcze Thompsona titanium nie było ? : http://bikethomson.com/thomson-bikes/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 5 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Był: http://www.forumrowerowe.org/topic/112480-ramyrowery-650b-nowe-i-przerobki/?p=1422202 Ale Elsworth Epiphany Enduro 27,5 nie było http://www.bikerumor.com/2014/04/02/ellsworth-epiphany-enduro-27-5-mountain-bike-now-available/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 6 Kwietnia 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Więcej zdjęć Speca Stumpdżampera FSR Expert Carbon Evo Nie ma możliwości zmiany tłumika na inny ( np. CC DB). Po co ta malutka prowadnica przy tej korbie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 No, możliwość zmiany tłumika to jest, nawet ktoś z forum dorobił sobie taki element łączący tłumik z wahaczem, wszystko zależy od chęci ... prowadnica, widocznie łańcuch spadał , jedna tarcza z przodu - i tu Spec błądzi, Evo za mało uniwersalny jak na fakt, że Spec ma model Enduro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sagitt77 Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Czy ktoś miał już do czynienia z ramą Force Tron 650b? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Ponieważ "Btwin" nie chciał, to ja wrzucę : http://magazynbike.pl/?section=12&aid=144 Widać zmienione rozwiązanie zawieszenia w modelu PEAK (swoją drogą czy nie będzie wojny o nazwę z Velo ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 11 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Jak by nie było, ja jeszcze pamiętam czasy (w Pl chyba nie było wtedy Dctl) gdzie mieli swoje osobne "salony" rowerowe a ich sprzęt był na poziomie.. powiedzmy kellysa i grup XT.Najbradziej podobie mnie isę kiera a'la stare bullmose Thoma R czy współczesne alt bary blacksheepów (a ta kolorystyka niebiesko czarna żywcem z gianta zdarta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Epic 650b w limitowanej wersji (dla upamiętnienia Burrego Standera) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 13 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 ale to wersja 650b?Wydawało mnie się, że tylko kolorem (złoto) "różni się" od zwykłego 29calowego Epica... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Możliwe, że coś namieszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 13 Kwietnia 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Ciekawie wyglądają te B'Twiny.... bardzo ciekawie... szczególnie zawiecha mnie interesi- ktoś jeździł? Ten jakby dla mnie ( chodzi mnie o nazwę rzecz jasna). Ma ktoś rower ze swoim imieniem? Cena to ok. 10 k http://www.btwin.com/en/mtb-mountain-bikes/cross-country-mtb/17408-btwin-rafal-900-s-mtb.html tylko o geometrii cisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 13 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Ma ktoś rower ze swoim imieniem? Jakoś nie widzę napisu z Twoim imieniem na ramie. Poza tym, nawet gdyby był, to musiałbyś domalować daszek do "L". Także: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 13 Kwietnia 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Adamos, wyjdź.... Zazdrocha przez Ciebie przemawia.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 13 Kwietnia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Eeee tam...zaraz tam zazdrocha. Jakbyś miał bardziej niespotykane imię, Bronson dajmy na to, to pewnie gul lekko by mi skoczył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Ciekawie wyglądają te B'Twiny.... bardzo ciekawie... szczególnie zawiecha mnie interesi- ktoś jeździł? Ten jakby dla mnie ( chodzi mnie o nazwę rzecz jasna). Ma ktoś rower ze swoim imieniem? Cena to ok. 10 k http://www.btwin.com/en/mtb-mountain-bikes/cross-country-mtb/17408-btwin-rafal-900-s-mtb.html tylko o geometrii cisza. Już było,post 1191 ... normalny zawias Neuf (czyli virtual)... nie jeden z tym zawiasem już sprzedali (Rockridery 9.1, 9.2, 9.7 itd.), trochę zmieniony jest w modelu PEAK ( w innym miejscu ramię łącznika, zakryte łożysko mimośrodowe) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.