Skocz do zawartości

[Ramy,Rowery 650b] nowe i przeróbki

durnykot

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Temat dotyczy m.in przeróbek i ten rower ( pomijając kolor) na razie sie wpasowuje w wątek. Usunąłem jedynie zdjęcia ogólne.

Natomiast rozpiskę roweru, zdjecia na tle zachodzącego słońca proszę umieścić w dziale Wasze Rowery  ,jak zasugerowal Adamos

Warto dodac zdjęcie tyłu przy pełnej kompresji zawieszenia ,coby zobaczyć prześwit między kołem 650b a ramą.

Warto dodac zdjęcie tyłu przy pełnej kompresji zawieszenia ,coby zobaczyć prześwit między kołem 650b a ramą.

Dokładnie, do tego zdjęcie przodu z oponą 2,4" ... fajnie gdy taka przeróbka jest pełnoprawnym  650b, a nie substytutem ...

• Mod Team

No niby tak, ale jak ktoś chce fajną, sztywną stalówkę i nie jest w stanie wykartkować na Eccentrica, to pewnie będzie wybierał 456650B, czy jak to się tam zwie. :)
No chyba, że zdecyduje sie na ciułanie tanich gratów i składanie na ramie NS'a.

• Mod Team

Naturalnie
Każda stal lepsza niż nie-stal ...jak by nie było ;) W dodatku ten on-one 48575b650 ma taki "ludzki" ten monopiwot, że sam uwierzyć nie mogę :D

(to chyba pierwszy on-one jaki nie powoduje u mnie ... no sami wiecie czego...Tygrys i Muszelka)

• Mod Team

nasz, pachnie polskim zbożem w słoneczny dzień pod budką z piwem i orką rżniętą oponami,

Yyyyy, tego......

Czy jest na sali lekarz? Niekoniecznie dobry?

Onłan jest fajniuchny... i cena ukierunkowana na robotniczo-chłopską częśc społeczeństwa... aj lajk it. Jeno brak sztywnej osi z  tyłu jest troche takie nietenteges,ale to PanPikuś.

No i , w przeciwieństwie do EnEsa- jest onhend.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...