StonaXTR Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Sory to ja troche poleciałem. z tymi zdjeciami. Admin niech tam zrobi pożądek wywali np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 31 Stycznia 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Temat dotyczy m.in przeróbek i ten rower ( pomijając kolor) na razie sie wpasowuje w wątek. Usunąłem jedynie zdjęcia ogólne. Natomiast rozpiskę roweru, zdjecia na tle zachodzącego słońca proszę umieścić w dziale Wasze Rowery ,jak zasugerowal Adamos Warto dodac zdjęcie tyłu przy pełnej kompresji zawieszenia ,coby zobaczyć prześwit między kołem 650b a ramą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 31 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 ten rower ( pomijając kolor) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Warto dodac zdjęcie tyłu przy pełnej kompresji zawieszenia ,coby zobaczyć prześwit między kołem 650b a ramą. Dokładnie, do tego zdjęcie przodu z oponą 2,4" ... fajnie gdy taka przeróbka jest pełnoprawnym 650b, a nie substytutem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StonaXTR Napisano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Na tyle jest wystarczająco dużo miejsca przy pełnej kompresji. Nie miałem jak zrobić zdjęcia bo ręce miałem zajęte. Zostaje ok 10mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 3 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Są już UNIBIKE na 650B (znaczy fotografie modeli są): http://www.unibike.pl/mtbsport.html Lepiej późno niż wcale :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 3 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Łomatkobokoskochano, ale paskudne te Unibike'i... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 3 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Łomatkobokoskochano, ale paskudne te Unibike'i.. e tam... na Stallovy 2014 w kategorii rzut ramą w dal bardzo ładne.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 3 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 No chyba tylko do tego się nadają. Ciekawe, czy Inżynierowie Z Bydzi pokuszą się jeszcze o coś stalowego na miarę 269 w średniokiszkowym standardzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 3 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 Może by się pokusili, gdyby żył poprzedni współwłaściciel (Jerzy Orłowski), kiedy współwłaścicielką została jego żona, ramy MTB praktycznie się nie zmieniają, nie ma nic nowego ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 6 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 899 Elżbietek na Sektorze Solo Air i Deore oraz biorąc pod uwagę promocje jakie mogą trafić się na cały rower (prawdopodobnie też w wyższych konfiguracjach), to Eccentricowi rośnie mocny konkurent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 6 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 ale eNeS to eNeS.. nasz, pachnie polskim zbożem w słoneczny dzień pod budką z piwem i orką rżniętą oponami, jest z lepszej stali i ..co jest NA PEWNO MAŁO ISTOTNE jest dużo, dużo ładniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 6 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 No niby tak, ale jak ktoś chce fajną, sztywną stalówkę i nie jest w stanie wykartkować na Eccentrica, to pewnie będzie wybierał 456650B, czy jak to się tam zwie. No chyba, że zdecyduje sie na ciułanie tanich gratów i składanie na ramie NS'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 6 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 NaturalnieKażda stal lepsza niż nie-stal ...jak by nie było W dodatku ten on-one 48575b650 ma taki "ludzki" ten monopiwot, że sam uwierzyć nie mogę (to chyba pierwszy on-one jaki nie powoduje u mnie ... no sami wiecie czego...Tygrys i Muszelka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 6 Lutego 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 nasz, pachnie polskim zbożem w słoneczny dzień pod budką z piwem i orką rżniętą oponami, Yyyyy, tego...... Czy jest na sali lekarz? Niekoniecznie dobry? Onłan jest fajniuchny... i cena ukierunkowana na robotniczo-chłopską częśc społeczeństwa... aj lajk it. Jeno brak sztywnej osi z tyłu jest troche takie nietenteges,ale to PanPikuś. No i , w przeciwieństwie do EnEsa- jest onhend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 6 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 .. pytanie czy lekarz nam potrzebny czy ..weterynarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 6 Lutego 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Anarchy, co za różnica....i tak żaden z nich nie pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Ja tylko nie rozumiem, dlaczego musi być sztywna oś ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 6 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 ... w pewnym wieku lepiej żeby była sztywna, potem już nie musi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 6 Lutego 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Kto mi zabroni mieć przynajmniej jedną sztywną rzecz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 6 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Myślałem, że jedną masz zawsze ze sobą ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 6 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Tiaaa, sztywna oś, przez 2 miesiące, i to non-stop-kolor! A teraz proponuję powrócić już do głównego wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 6 Lutego 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Myślałem, że jedną masz zawsze ze sobą ... Nieeee.... zresztą to niewygodne musi być. Adamos, słów brak.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 10 Lutego 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Morpheus Loki- regulowany skok w zakresie 116-125, brak wymiennego haka. Więcej na pinkbajku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 10 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Brak haka - mniejsze koszty, niestety kosztem klienta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.