Mod Team durnykot Napisano 4 Sierpnia 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Coś dla Anarchy AGang Leon reszta zdjęć na fejsbuku https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150849896831647.384236.122571526646&type=1 i filmik propagandowy trza przyznać,że fajniuchny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Dobrze by było, jakby faktycznie zaczęli go produkować, bo hardcorowych hardtaili nigdy mało Tylko skok amora to zdaje się tylko 100mm - trochę mało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 4 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Skoro ta rama i filmik promocyjny pojawiły się około kwietnia-maja ubiegłego roku, to raczej wątpliwe, żeby AGang wprowadził ją do seryjnej produkcji. Chociaż z tym Patriotem też bujają się nie wiadomo już jak długo. IMHO ta wygięta w czeski hokej górna rura wygląda co najmniej beznadziejnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Patriot od początku zapowiadany był w serii na 2014. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 5 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Durnykocie - dziękuję za ramiaka. Ale aż tak wielkich Cohones nie mam co by górną rurę giąć w dół Adamos - o przerzutkach montowanych na haka wiem (sam mam ramę z takowym rozwiązaniem i to sprzed całych 5 lat, zresztą Rulez chyba też ma podobne ustrojstwo )Zmyliło mnie - jak dobrze zauważył Rulez - wysokość na suportem, i jeszcze jedna rzecz - że jest tak mocno wysunięta w tył. A to nie hak jest cofnięty a.. rura podsiodłowa z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 5 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 anarchy, wiem, wiem...ja tylko po prostu nie widzę innej opcji, jak hak na zmieniarkę w okolicach tego miejsca - bo jak zadałeś pytanie i zobaczyłem ten dynks tak wysoko, to sam zacząłem mieć pewne wątpliwości...A to, że grafikowi, czy projektantowi mogła się ręka na myszce omsknąć za bardzo (mógł być przecież po jakimś "grubszym" weekendzie albo innym, traumatycznym przeżyciu) to już jest inna historia. Marin również atakuje pełną gamą modeli na 2014 rok. Nie będę przepisywał danych, bo można sobie wszystko wyczytać na bikeradar. Dla formalności i przejrzystości - tylko nazwy i po fotce każdego z modeli:Marin Attack TrailMarin Mount VisionMarin Team CXR ProMarin Rocky RidgeMarin Indian Fire Trail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 6 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 (...a gdzie stare, szlachetne Pine Mountainy? Team Issue? czy choćby Bear Valley....) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 6 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 nie ma ale za to, na osłodę jest to:Seth Rosko's 650b Single Speed MTB (można sobie trochę pocmokać, przeglądając galerię ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 6 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 mniam mniami ta tytanowa kiera Thomiego! kiedy któryś z nas się nią pochwali....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 6 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Kłaniam, Rozumiem że te Mariny - które były już przy okazji Morskiej Wydry - to takie przypomnienie i zaprezentowanie całegfo reńdża? Tomek odpadywuje. 6 stopni zamiast 9-ciu a 12 to za wiela No i niemal klocek za kierę ? Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 6 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Rozumiem że te Mariny - które były już przy okazji Morskiej Wydry - to takie przypomnienie i zaprezentowanie całegfo reńdża? A to one wszystkie, te Mariny były pokazane na Sea Otter? Chyba za dużo tego wszystkiego było i po prostu zapomniałem, ale można też uznać to jako przypomnienie i zareprezntowanie całej palety. kiedy któryś z nas się nią pochwali....? Ja się pochwalę, jak na koniec tygodnia będzie duże pranie w domu robione i wytrząsanie drobniaków pochowanych po kieszeniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 6 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 (ano Ivan tu racja, że Thomson jakoś "nie pomyślał" do końca. Albo wyprzedza nas znów o dekadę i za jakiś czas "dorośniemy" do tych 12* tak jak przyzwyczailiśmy się do bardzo szerokich kierownic) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 6 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 To chyba nie do końca tak. W końcu Figiel ma 15st giecia. Ale ma także 20mm offsetu do przodu w celu zanegowania skrócenia mostka. Dlatego nieco sie boję iż 12 stopni moze byc nieco za wiela. No a testowanie idei na tak masakrycznie drogim klamocie to jakoś niebardzo mi się widzi Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 6 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Powiedzcie mi bez obrazy co Was jara w tym "czerwonym klamocie" widzianym to moim okiem? Pozwólcie mnie przeciętnemu Pixonowi nabijającemu kilometry w lesie i na szosie dostrzec piękno w tym rowerze. Co wy w nim widzicie czego ja nie widzę, a powinienem dostrzec żeby mieć inne pojęcie oglądając kolejny taki "majstersztyk" Co w nim jest, ze wszyscy bez wyjątku mają miękkie nogi i uśmiechy na twarzy. Generalnie przewinęło się przez ten temat sporo fajnych rowerów, jestem również mocno ciekawy ekspansji tego rozmiaru na polski rynek. Chociażby dlatego, że za rok zamarzyło mi się zmienić ramę. A może by tak przejść na 27,5". Jest teraz ciekawy test w bikeboardzie o odczuciach z jazdy 26", 650b, 29er sporej grupie osób na trasie w Kluszkowcach. Cholera byłem tam, ale byłem na tyle zajęty, że się nie zaczaiłem na ten test. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 6 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 .. bo jest stalowy, czerwony (najszybszy na Wsi), bo na 650b, bo u nas praktycznie nie spotykany, bo nie od "Szpeca" czyli anty globalny, bo ma regulowane haki, wysoką sterówkę (czyli coś dla tych co umieją bez amortyzacji), bo ma nacięcie z przodu a nie z tyłu , bo taki skromny, wymuskany i błyszczący,a że przy okazji Thomkiem obwieszony....ode mła osobiście dwa male minusy - za konstrukcję widła (kowadło) i za korbę XT (plastikiem pachnie)I żeby nie było; rozczulamy się podobnie nad fulami marzeń jak i nad oderwańcami od rzeczywistości ps: sam,osobiście rozczulam się w imieniu Małżonki, bo jej ten to by bardzo, bardzo podszedł, ja pozostanę przy Sarnie (co jest wygodne bo nie muszę już tak teatralnie wzdychać w swoim imieniu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 6 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Ja bym jeszcze, oprócz tego, co napisał kolega anarchy dorzucił jeszcze: za rurki (jak ktoś się trochę zna, to ta naklejka na ramie dużo powie), za wagę - 9kg (razem z pedałami, co z kategorii "klamot" bezdyskusyjnie go eliminuje, a trzeba pamiętać, że to jest stal), właśnie za użycie haków od Black Cat, no i oczywiście przede wszystkim, za to że został on ręcznie zbudowany od A-Z, tak jak jego właściciel sobie to zaplanował i zamarzył - co, jak podane jest w krótkim opisie, zajęło mu kilka lat.Któż nie chciałby takiego roweru - całkowicie "pod siebie", pomijając kolegę anarchy i jego Sarnę, dzięki której do podobnych, customowych rowerów wzdychać już nie musi ?Pomogło trochę kolego Pixon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 6 Sierpnia 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Co w nim jest, ze wszyscy bez wyjątku mają miękkie nogi i uśmiechy na twarzy. Ja nie mam i muszę napisać,ze ten Czerwony to do mnie nie trafia nic a nic w przeciwieństwie do innych stalowych stalówek. Co wy w nim widzicie czego ja nie widzę Jak dorośniesz to zaczniesz widzieć , to czego teraz nie widzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 no i oczywiście przede wszystkim, za to że został on ręcznie zbudowany od A-Z, tak jak jego właściciel sobie to zaplanował i zamarzył - co, jak podane jest w krótkim opisie, zajęło mu kilka lat. Tu chyba "anarchy" bije go "na głowę" ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 6 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Tu chyba "anarchy" bije go "na głowę" ... ( jeszcze nie bije bo projekt Sarna3 nadal nie dotarł do końca ale zapewniam, że więcej niż w półtora roku się zmieszczę ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 6 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Dorośniesz chłopaku, zrozumiesz... A jak nie zrozumiesz to znaczy się że nie ma juz dla Ciebie ratunku... PROFANIE Jak dla mnie najprzezajedwabiściejsze są te "kołyski" z tyłu Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 6 Sierpnia 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Do wcześniejszego Toraina dołącza Sonix Duratec Sonix http://www.duratec.cz/en/925-sonix-27-5/designer/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 6 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 ..czy mój monitor coś szwankuje czy koła na tym zdjęciu są ..... jajowate?! ha ha ha!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 6 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 hehehe, chyba Ci nie szwankuje, bo u mnie też wydają się być jajowate i z tego tytułu powinien otrzymać inną nazwę - Durex Sonictec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 6 Sierpnia 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Lepiej? Szydercy..... A Tu ich flagowy wyrób Canner CC1 w wersji 27,5 - życzenie klienta ( na pierwszym planie, w kolorach biało-czarnych ,zebyście się znów nie martwili o percepcję swojego wzroku) Canner na węglowy łącznik między podsiodłówką a widełkami coby lepiej wibracje rozpraszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 6 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 lepiej, połowicznie.. a już pisałem "co oni tam wcisnęli?"Za tylni trójkąt brawo, a cała reszta? No właśnie nie wiedziec czemu "jajów nie urywa", ot.. rama, korby, designerskie siodełeczko. O! ładnie linkę puścili od zmieniarki ( i to w obu egzemplarzach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.