Skocz do zawartości

[kolejno odlicz] 29erowcy w okolicy

ridee

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pod koniec tygodnia wpadnie mi w łapska wyczekiwany 29er. Jako że na drogach w naszej Łodzi praktycznie go nie widuję, to zapytam tutaj - są tu jacyś bracia "po kole" ? :)

Miło byłoby któregoś dnia wyskoczyć w większym gronie np w łagiewnickie lasy.

Napisano

Hmm ja czegoś nie rozumiem, jak chcesz gdzieś wyskoczyć, to propozycji tutaj jest wiele. No chyba że szanujesz tych tylko na 29er i zakładasz elitarny klub, to ok. Lecz myślę iż tutaj to sympatii nie zyska.

Coś mało jeździsz, ja 29er kilka widziałem.

Napisano

Witam. Dam znać w piątek wieczorem, bo planuje wypad do Spały, ale jak nie wypali można się ustawić w Łagiewnikach.

Napisano

Hmm ja czegoś nie rozumiem, jak chcesz gdzieś wyskoczyć, to propozycji tutaj jest wiele. No chyba że szanujesz tych tylko na 29er i zakładasz elitarny klub, to ok. Lecz myślę iż tutaj to sympatii nie zyska.

Coś mało jeździsz, ja 29er kilka widziałem.

Oj Minor - skąd takie nastawienie ? :) Bynajmniej nie jest moim celem zakładanie jakiegokolwiek elitarnego klubu, a jedynie ciekawość co do ilości sympatyków tej wersji rowerów MTB.

Do braci rowerowej dołączam po dłuuuuugiej przerwie stąd mój post tutaj. Miło będzie pojeździć w towarzystwie innych.

That's all :)

Napisano

Jak dasz się przejechać i mi sie spodoba to rozważę kupno ;-). jak kupię to już będzie nas dwóch. BTW ja w Łodzi jeszcze żadnego nie widziałem, ale ja jeżdżę po krzakach, po Piotrkowskiej rzadko.

Napisano

@rebel ja w Łagiewnikach widziałem z 3x 29er z czego jednego pana widuję dość często.

@ride chodzi mi tylko o to, że jak chcesz się przejechać, to nie musisz tylko z tymi co mają 29er. Nie martw się:) Dogonimy Cię;)

Napisano

Ja ani w Łagiewnikach, ani w PKWL najnerów nie widziałam. Ewentualnie mogłam też nie zwrócić uwagi... inna sprawa, że jeżdżę najczęściej w takie dni i w takich godzinach, że często nikogo nie widuję na trasie:D

W każdym razie ridee, odebrałam Twój temat tak Minor- że chcesz sobie zebrać ekipę najnerowców. Przy czym mi to lata. Jakbyś jednak chciał się przejechać jeszcze z szarym ludem;] na innych kołach masz podczepiony temat do spotkań- nawet się coś na tę niedzielę kroi.

Napisano

@ Minor & Alkor

Sypię zatem głowę popiołem, gdyż nie taki był mój zamiar :) Przemawiała przeze mnie jedynie ciekawość ilu jest amatorów większych kółek w naszym mieście :)

Będzie mi bardzo miło poznać was podczas jakiegoś wypadu i zapewne będę wlókł się gdzieś w ogonach starając się was dogonić :)

Napisano

Będzie mi bardzo miło poznać was podczas jakiegoś wypadu i zapewne będę wlókł się gdzieś w ogonach starając się was dogonić :)

W niedzielę się spotykamy, info w przyklejonym temacie. Nie dygaj, będę się wlókł z Tobą, ogólnie ostatnio - czyli będzie już ze 3 lata, "noga mi gorzej podaje" ;-)

Napisano

Spoko:) wbijaj w niedzielę do szarego ludu. Poza tym, ze chętnie poznam nowego bajkera mam w tym też prywatny interes- nigdy nie widziałam najnera w naturalnym środowisku, a chętnie zobaczę:)

Zaś co do doganiania- przyrzekam, ze tak lamię na zjazdach, że zawsze się na mnie czeka;.]

Napisano

Spoko:) wbijaj w niedzielę do szarego ludu. Poza tym, ze chętnie poznam nowego bajkera mam w tym też prywatny interes- nigdy nie widziałam najnera w naturalnym środowisku, a chętnie zobaczę :)

Zaś co do doganiania- przyrzekam, ze tak lamię na zjazdach, że zawsze się na mnie czeka;.]

:) Jak tylko go dostanę - bo czekam już któryś dzień aż dojdzie do sklepu :)

Jak tylko już będę ready daję znaka :)

Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich :)

Napisano

Nie ma się czym chwalić :) Author Dexter 29, rama 21. podstawowy model :)

Rower ma mi służyć do jazdy, funu i obcowania z natura i innymi amatorami rowerów a nie lansu :))))

Napisano

Ale to będzie krowa... w sensie wielkości oczywiście.:)

Ridee, Ty chyba nie jesteś niskim człowiekiem, nie?

Masz go już? Jedziesz w niedzielę?

Napisano

Sorry, że dopiero teraz odp. Plany się szybko zmieniły - miała być Spała, wyszło zupełnie inaczej - w sobotę było Głowno z rejonami Jeziora Okręt i Rydwan, a dzisiaj Góra Kamieńsk. A propo "krów" ja jeżdżę na ramie 23 :laugh:

Napisano

Ale to będzie krowa... w sensie wielkości oczywiście. :)

Ridee, Ty chyba nie jesteś niskim człowiekiem, nie?

Masz go już? Jedziesz w niedzielę?

Alkor no... 194 cm i ponad 100 kg wagi - więc 17 raczej odpada :D

na rower wciąż czekam cierpliwie , ma być na dniach

Napisano

Duże ludzie są fajne :)

Duży ludź rower odebrał i ma taki banan na twarzy, że wygląda to aż komicznie :) Do braci dołączę weekendowo pewnie niestety dopiero za dwa tyg, bo najbliższe dwa weekendy totalnie zawalone czasowo.

• 3 miesiące temu...
Napisano

A czy ja też się kwalifikuję? Z przodu mam pełne 29 " a od zakrystii toczy 26 ". Bardzo sobie chwalę taki set. A ileż razy się zastanawiałem kto jeszcze uległ modzie na sixniner'a...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...