matekis Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Tak jak w temacie. Mam do wyboru 2 rowery. Obydwa Kross Level A4 ale roznia sie amortyzatorem. (http://allegro.pl/kr...2322193188.html Allegro Ktory wybrac? Z gory dziekuje i jezeli byl podobny temat to przepraszam. PS. Głownie podrozuje po drogach utrwardzonych, ale po dziurach i w lesie tez sie zdaza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszex Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Według mnie stanowczo dart 2. Może przez to, że go posiadam, a suntoura nie darzę zaufaniem jestem trochę stronniczy, ale około rok temu przez 2 tygodnie jeździłem na XCM-ie i byłem bardzo negatywnie zaskoczony jego kulturą pracy, śladami oleju na górnych goleniach, jak i dziwnymi dźwiękami, które się z niego wydobywały. Podobno ostatnio coś się w tej firmie zmieniło, jednak jeżeli chcesz mieć w 100% niezawodny amortyzator to bierz Rock Shoxa. Serwis jest mu potrzebny co około 3ty. km. i bez problemu możesz dokonać tego samemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matekis Napisano 16 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Okej. Dziekuje bardzo. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 16 Maja 2012 Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 ja mam XCR nie oszedzam, pierwszy serwis po 15k km, luzy jak w kazdym niskobudzetowym amorku, slady oleju owszem, ale jakos te uszczelki musza byc posmarowane, umiera na deszczu, nie wiem jak to wyglada z judy j2, zawsze mozesz wyjac i zmienic amorka, dokladajac trochę, na przyklad na recona za 600 (takowe sa na alledrogo nowki 09) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.