matekis Napisano 16 Maja 2012 Napisano 16 Maja 2012 Tak jak w temacie. Mam do wyboru 2 rowery. Obydwa Kross Level A4 ale roznia sie amortyzatorem. (http://allegro.pl/kr...2322193188.html Allegro Ktory wybrac? Z gory dziekuje i jezeli byl podobny temat to przepraszam. PS. Głownie podrozuje po drogach utrwardzonych, ale po dziurach i w lesie tez sie zdaza.
Leszex Napisano 16 Maja 2012 Napisano 16 Maja 2012 Według mnie stanowczo dart 2. Może przez to, że go posiadam, a suntoura nie darzę zaufaniem jestem trochę stronniczy, ale około rok temu przez 2 tygodnie jeździłem na XCM-ie i byłem bardzo negatywnie zaskoczony jego kulturą pracy, śladami oleju na górnych goleniach, jak i dziwnymi dźwiękami, które się z niego wydobywały. Podobno ostatnio coś się w tej firmie zmieniło, jednak jeżeli chcesz mieć w 100% niezawodny amortyzator to bierz Rock Shoxa. Serwis jest mu potrzebny co około 3ty. km. i bez problemu możesz dokonać tego samemu.
MMMAAACCC7 Napisano 16 Maja 2012 Napisano 16 Maja 2012 ja mam XCR nie oszedzam, pierwszy serwis po 15k km, luzy jak w kazdym niskobudzetowym amorku, slady oleju owszem, ale jakos te uszczelki musza byc posmarowane, umiera na deszczu, nie wiem jak to wyglada z judy j2, zawsze mozesz wyjac i zmienic amorka, dokladajac trochę, na przyklad na recona za 600 (takowe sa na alledrogo nowki 09)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.