RAZZPRRpl Napisano 16 Maja 2012 Napisano 16 Maja 2012 Mam rower do streetu który waży 13kg i chce wiedzieć czy to duzo jest na kołach 24 rama:dartmoor razzorr widelec:dartmoor cromax mostek:ns moto kierownica dartmoor dirter korba:dartmoor chucka two obręcze:alex rims supra mt 24' a mugłyby jezdzić tym w freeridzie jakbym włożył do tego amor sr duro rower jesz singlespeed?
skubany3 Napisano 17 Maja 2012 Napisano 17 Maja 2012 Mam rower do streetu który waży 13kg i chce wiedzieć czy to duzo jest na kołach 24 rama:dartmoor razzorr widelec:dartmoor cromax mostek:ns moto kierownica dartmoor dirter korba:dartmoor chucka two obręcze:alex rims supra mt 24' a mugłyby jezdzić tym w freeridzie jakbym włożył do tego amor sr duro rower jesz singlespeed? Cześć są tacy co ich rower waży 10,5 kg a czasem 14 kg to zależy od części czy są lekkie a co do fr rama nie jest przeznaczona do Dh/Fr a duro tak samo nie polecał bym chyba ze Duro Fr qr20 to moze juz coś nie wiem nie miałem go nikt u mnie go nie ma Do Fr Lepsze są koła 26" .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.