Skocz do zawartości

[enduro] Enduro Trophy 2012

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zapraszam po raz kolejny na cykl zawodów Enduro Trophy oraz wyścig 24h.

plakat2012.jpg

Szczegółowe informacje odnośnie poszczególnych edycji dostępne sa na naszej stronie http://endurotrophy.pl/.

Można polubić nas również na http://www.facebook....135404709808575

I jeszcze mała zajawka filmowa :)

Nasze zawody to nie tylko sam wyścig, na imprezę można przyjechać już w piatek i bawić się przez pełne trzy dni :) Po sobotnich zawodach odbywa się tradycyjne after party, a w niedzielę można sobie powtórzyć najbardziej soczyste OS'y czy pojechać na eksploracje szczytów, które nie znalazły się na trasie wyścigu.

A wszystko to w bardzo przyjaznej atmosferze i doborowym towarzystwie :)

Więcej informacji o nietypowej formule naszych zawodów na stronie.

Zapraszamy!

Ekipa HorizonFive

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

A na hardtailu z 140mm z przodu jest realna szansa startować? Czy trzeba mieć raczej fula żeby generalnie dojechać do mety na koła a nie na d****e?:)

Napisano

A jak wygląda poziom trudności tras? Nie jestem jakoś specjalnie doświadczony i zwyczajnie nie wiem czy dam radę:)

Głównie pytam o Bielsko i Brenną, raczej już pod kątem przyszłego roku.

Napisano

Trudno to oceniać, dla jednych łatwe, dla innego trudne. Zasada jest taka, że im szybciej tym trudniej:)

Zawsze można sprowadzić, to żadna ujma na honorze.

Napisano

Szkoda, że jakoś ten rok przegapiłem, zważywszy, że dwa etapy działy się raptem kilkadziesiąt kilometrów od domu.

Za rok muszę tam być;]

• 2 tygodnie później...
Napisano

My za bardzo na maratonach nie jeździmy więc.....

Proponuje se na Yotube wpisać Enduro Trophy, ET lub podobne - jest tam sporo filmów

Hardtail? ...jasne, że tak - nawet jest taka kategoria, prócz typowych jak kobiety, mężczyźni, podjazdy, zjazdy, masters

Napisano

Zaloguj się na emtb.pl - forum i podpytaj JerzegoMTB, on zaiwania na maratonach Golonki to Ci na pewno coś powie w tym temacie.

A co do poziomu trudności to zawsze można rower sprowadzic na jakims trudnym fragmencie, ja zawsze sprowadzam:)

• 5 tygodni później...
Napisano

A na hardtailu z 140mm z przodu jest realna szansa startować? Czy trzeba mieć raczej fula żeby generalnie dojechać do mety na koła a nie na d****e? :)

Tam na Kross Hexagon v6 ktoś startował w Brennej ! Pozdro dla tego Ziomka :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...