Mod Team anarchy Napisano 25 Maja 2012 Mod Team Napisano 25 Maja 2012 pierwsze to Alta via dei Monti Ligurii wjazd na Pas du Tanarel 2045mnpm drugie "klayczny" transalp, ostatni dzień - zjazd nad Gardę
adammat Napisano 11 Czerwca 2012 Autor Napisano 11 Czerwca 2012 pierwsze to Alta via dei Monti Ligurii wjazd na Pas du Tanarel 2045mnpm drugie "klayczny" transalp, ostatni dzień - zjazd nad Gardę Hmm... Garda... Byłem kilka lat temu, bez roweru .
adammat Napisano 8 Lipca 2012 Autor Napisano 8 Lipca 2012 Historia zakończona kupnem Rockridera 6.3 w Decathlonie .
Mod Team anarchy Napisano 8 Lipca 2012 Mod Team Napisano 8 Lipca 2012 .. taka jednozawiasówka? ...odległe to od Holendra jak Ostre Koło od Koła Biegunowego Co wygrało? serce, rozum, portfel czy zdrowy rozsądek?
adammat Napisano 8 Lipca 2012 Autor Napisano 8 Lipca 2012 Hmm... Nie wiem co wygrało. Obraziła się na mnie ze 2-3 tygodnie temu (nie pytajcie za co bo nie mam pojęcia ). Wszelkie próby mediacji zakończone były niepowodzeniem. No, ale wróćmy do roweru. Ma pełną amortyzację i wydaje się być dobrym pomysłem. Dobrze, że Jej Tata i Brat siedzą w temacie i wybili holendra z bani .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.