ksawcio97 Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 Jak ktoś nie ma co robic z kasa to polecam urbanears ;-) fajny czysty dźwięk i jaki power :-D
Fenthin Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 Ma, nie ma... to jak z częściami do roweru. Im więcej jeździsz, tym lepszych części szukasz. A lepsze to niestety droższe. Poza tym Urbanears to jakiś specjalny szał nie jest. Słuchałem Plattanów i szczerze mówiąc, są tańsze słuchawki, które biją te na głowę. Na rower nie polecam jednak drogich słuchawek. I tak nie wykorzystamy ich potencjału, szum otoczenia wszystko zagłuszy, a kasy trochę szkoda w razie mocnej gleby. Swoją drogę, jakiś dobry kabel do recablingu, znacie coś? Przetarłem kabel w swoich AKG, a szkoda mi je wyrzucać. Klotz TP414, Conducfil Sonolene 3014, Cordial CMK422? Nastawiam się raczej na pierwszy, mam go na miejscu. Wtyk oczywiście Neutrik/Rean, nie ma sensu przepłacać. Tylko ten kabelek...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.