Gość Fabio Napisano 17 Marca 2006 Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 W którą stronę odkręcać miski suportu? Standardowy suport szimano na wielowypust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 17 Marca 2006 Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Po prawej stronie masz lewy gwint. po lewej masz prawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Fabio Napisano 17 Marca 2006 Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Tzn. lewy gwint odkręcam w prawo, tak? Wybaczcie za lamerskie pytania, ale nie chcę sobie zjechać kluczem miski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 17 Marca 2006 Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Fabio Napisano 17 Marca 2006 Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Dzięki :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uruk-hai Napisano 23 Marca 2006 Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Najlepiej zapamiętać odkręcanie: strona prawa w prawo, strona lewa w lewo ........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sianek Napisano 16 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Mam poluzowany suport i nie wiem w którą się go dokręca Bo sa jakieś lewe prawe gwinty . w którą strone dokrecić prawą miske a w którą lewą i od której zacząć ?? Prawa miska to ta gdzie jest łańcuch . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 18 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Z lewej strony kręcisz w lewo z prawej odkręcasz w prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.