Skocz do zawartości

[Kielce i okolice] Wspólne wypady

Branick

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

A w końcu osoby z poza branży rowerowej mogą wejść każdego dnia? Nie tylko w czwartek? Mnie właśnie środa by najbardziej pasowała.

Napisano

jakby ktoś miał 2 wejściówki do odstąpienia to też bym się pisał..

a co do Wietrzni to wczoraj jechałem od startu (z działki przy samym stadionie międzyszkolnym) aż do lasu za Mójczą i było na pewno kilka tabliczek zielonych z napisem maraton rowerowy, i dodatkowo po trasie taśmy - żółta, niebieska i biało-czerwona

Napisano

Ze strony TargiKielce:

"

Ceny biletów wstępu:

• WSTĘP BEZPŁATNY po rejestracji dokonanej na miejscu (przy kasach biletowych), za okazaniem wizytówki sklepu lub pieczątki firmowej (dotyczy branży sportowej)
    w przeciwnym razie:
  • normalny: 30 zł

"

Branżowcy wchodzą za darmo, zwykli śmiertelnicy po 30zł. Ja będę tylko jeszcze nie wiem kiedy. Dery, czym jedziesz? Jak mi przypasi ten sam dzień to śmigniemy razem? Dętkę Ci muszę oddać :)

Napisano

Czyli tylko w czwartek da rade?

vacq --> ja od jutro codziennie jestem w ck to się umówimy jakoś bede na 99% jechał pociągiem :)

Ja tam niewidze nigdzie informacji, że nie można wejść bez wejściówki w środe, więc jak coś od 11 w środę mogę jechać możemy się umówić pod makro albo gdzie wam pasuje ja bede pod politechniką

Napisano

Rok temu to kosztowało połowę tej ceny. A czy warto? Zależy Kto na ile "wkręcony". Dla mnie było warto. Teraz też idę choć nie ukrywam że przesadzili z podwyżką ceny biletu o 100%. Jak tak będzie dalej to szło to w przyszłym roku jednak będą mieli tam pustawo.

Napisano

ja specjalnie biorę urlop :P , żeby móc pomacać i po przymierzać to co chcę .. moim zdaniem warto .. przez internet nie przymierzysz , nie usiądziesz , no i może uda się coś kupić taniej . W zeszłym roku kupiłem ostatniego dnia jak już zwijali stoiska kpl. koszulkę + spodenki za 160zł gdzie cena samych spodenek to 199 zł

• Mod Team
Napisano

Zdecydowanie warto wpaść na targi. Tym bardziej, że w naszej okolicy nie można pooglądać produktów wielu marek. Do tego można kupić coś po okazyjnej cenie, tak jak pisał Marcin. Jednak fakt, 30zł to całkiem sporo. Myślę, że taki wstęp powinien kosztować maksymalnie 10-15zł. Mnie poszczęściło się o tyle, że na ŚLR dostałem 4 wejściówki :-)

PS. Ja będę jutro od 13-14.

Napisano

a wg. mnie nie warto, wybaczcie ale nie cieszy mnie patrzenie na najnowsze dartmoory i inne ;p

jedyna rzecz jaka mnie ciągnie to testowanie rowerów na którym w tamtym roku spędziłem 80 % czasu ;) nie wspominając o tym, że równo o godzinie 18 ochrona wył. światła i pozamykała większość drzwi ... rozumiem ludzie też chcą iść do domu ale takiego czegoś to jeszcze nie widziałem . . .

Napisano

Czy warto iść na targi? W zeszłym roku wygrałem plecak Ospraya (a nawet trzy :devil: ) więc imo warto. No i można sobie pooglądać, popatrzeć, pomacać do woli.

Czy 30zł to dużo za wejście? No trochę tak, ale nie zapominajcie, że targi są głównie dla producentów, dystrybutorów i handlarzy , nie dla odwiedzających. Ci to przy okazji...

Jutro jesteśmy z Derym po 11:30, to może się gdzieś stykniemy...

Napisano
  W dniu 1.10.2012 o 22:19, seraph napisał:

Straszna tragedia to. A rok temu byliście? warte to swej ceny?

To ja zrobię mały update jako że własnie wróciłem z Targów. Otóż zdecydowanie nie warto. Jest tam taka porażka w tym roku że szkoda gadać. A cena jak wspomniałem wczesniej 2 razy wyższa. Pewnie dlatego że połowa mniej wystawców przyjechała więc trzeba było sobie straty odrobić na zwiedzających. Pieniądze wyrzucone w błoto.

Ci którzy chcą się poprzymierzać do jakichś droższych modeli też mogą co najwyżej sobie na nie popatrzeć. Są poustawiane na standach, podwyższeniach a dystrybutorzy wcale chęcią nie pałają do ściągania ich stamtąd.

• Mod Team
Napisano

Również byłem dzisiaj na targach i nie narzekam :-) Porozmawiałem chwilę z koleżkami z airbike'a i sami zaproponowali mi przetestowanie nowego systemu przerzutek Acros: http://acros.pl/1/6/16/2048/ Do tego można było obejrzeć i pomacać rowery Mai Włoszczowskiej i Pauli Goryckiej. Z tą drugą, a także z Moniką Żur oraz Andrzejem Piątkiem można było również porozmawiać. Z rowerów największe wrażenie zrobił na mnie Mbike Barracuda 29". Rama po prostu miodzio. Gdybym tylko miał w kieszeni te 10 kafli... :-) Poza znanymi markami, ciekawą ofertę mieli też chłopaki z ultimabike, którzy wprowadzają na polski rynek czeską markę. Nie pamiętam dokładnie jej nazwy, ale wszystkie produkty na dniach mają pojawić się na ich stronce. Ogólnie obejrzałem wszystko to, czego nie ma w sklepach w naszej okolicy, a co chciałem zobaczyć i pomacać :-)

Napisano

Owszem i ja uważam, że było warto iść tak czy inaczej, no ale... pewnie poszedłbym nawet jakby wejściówka ze 100 kosztowała. Zawsze warto popatrzeć co nowego w trawie piszczy, zobaczyć coś, dotknąć to nie to samo co przeczytać o tym w internecie i popatrzeć na zdjęcia.

A tak wracając do głównego tematu:

niedziela 07.10.2012, wypad na Pasmo Jeleniowskie i Łysogóry, kto chętny? Pytam teraz , bo może do kompa siądę dopiero w piątek w nocy.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Panowie, jeśli pogoda w niedzielę 28.10 będzie dobra (znaczy żeby nie lało, bo zapowiadany śnieg to może być... ;) ) to pewnie gdzieś wyskoczę. Jak są chętni to zapraszam, mam jedną górkę do objeżdżenia w okolicach Bocheńca :)

Napisano

Raaaczej nie jutro ma lać lać lać więc w moim przypadku będzie to okoliczny wypad błotny ;D a Vacq mi sms'a nie pisał więc pewnie się załamał pogoda i poszedł spać . . .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.