Skocz do zawartości

[Kielce i okolice] Wspólne wypady

Branick

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

tu nie chodzi o dojazd - chodzi o to, że ja jeszcze śpię o tej godzinie i jak wyjdę na rower to jestem pół przytomny, w ostateczności może być 9

Aj tam, położysz się spać wcześniej i wstaniesz, dasz radę, nie peniaj!

Ja Wam chłopaki teraz nie jestem w stanie powiedzieć, jak będzie z przyszłym tygodniem, ale wiecie, że jak tylko będę mógł, to się przejadę. Póki co mogę, od pn do śr.

• Mod Team
Napisano

A faktycznie, jest Miąsowa w profilu. Cholercia.. nawet nie wiedziałem, że tylu bajkerów w niedalekiej okolicy mam :-)

dery, byłem dzisiaj pomęczyć trochę szosę w twojej okolicy. Jeśli na podwórku stał granatowy opel astra, to już wiem, gdzie mieszkasz ;-)

Napisano

A faktycznie, jest Miąsowa w profilu. Cholercia.. nawet nie wiedziałem, że tylu bajkerów w niedalekiej okolicy mam :-)

dery, byłem dzisiaj pomęczyć trochę szosę w twojej okolicy. Jeśli na podwórku stał granatowy opel astra, to już wiem, gdzie mieszkasz ;-)

No pewnie stał :P Żółty dom pierwszy po lewej za lasem :)

Napisano

Jadę, jadę.

Franio Dery, to ja się zabiorę z Wami. Którędy chcecie jechać? Z Sobkowa na E7 i asfaltem do Kielc, czy może przez las do Tokarni? :)

Wrzucę sobie mapki na telefon, ale nie są one zbyt dokładne, nawet na kompie ciężko prześledzić, którędy dokładnie biegła trasa. Będziemy improwizować :)

• Mod Team
Napisano

Jeśli tylko jest możliwość to jasne, że przez las. Po co tłuc się po asfalcie. :)

Z Derym umówiłem się tak, że koło 9 podjadę po niego. vacq, wymienimy się nr na PW ;)

Napisano

Franio, vacq, to gdzie sie spotykamy? Może u mnie pod domem? vacq którędy będziesz jechał tak jak ostatnio przez most kolejowy?

Napisano

Dery, wiesz co, chyba nie. Smignę E7 i spotkamy się przy wjeździe do lasu. Zdzwonię się z Wami przed 9tą.

No mnie pasuje pod Tobą. ;)

LOL

Napisano

jak zwykle jeździlo się "fajnie" teraz troszkę więcej terenu niż ostatnio, co mnie cieszy ;) ehh gdyby nie mój łańcuch

mnie coś koło 55 ;P to co next coś w stronę hmm św. Katarzyny :icon_cool:

edit: proponujcie, nie chcę wam narzucać :thumbsup:

• Mod Team
Napisano

Ja w drodze powrotnej też miałem mały problem z łańcuchem. Z niewiadomych przyczyn rozleciała się moja spinka KMC. Bolec/pin zaczął się ruszać, jakby odgiął się od blaszki. Na szczęście vacq miał w zapasie spinkę Srama, więc szybko się z tym uporaliśmy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...