Skocz do zawartości

[Kielce i okolice] Wspólne wypady

Branick

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

seebcioo, tak dokładnie tamtędy, przejechanie tego odcinka zajęło mi ostatnio coś ok 2h, tylko ze ja pojechałem tam pojeździć a nie przejechać i może stąd ta różnica :)

Środa 10?

Napisano

mniej wypij(ew. przegryzaj cytryną z cukrem;), jutro więcej wody

a my jutro jedziemy - 10 pod skocznią - 10:40 pod Stellą - do zobaczenia ;)

• Mod Team
Napisano

Ja nie dam rady - obowiązki. O 12-13 muszę być w domu, więc nie wyrobiłbym się.

Btw. Przy następnym wypadzie proponuję wcześniejszą godzinę - np. 8:00 :P

Napisano

Tak, było fajnie. Traską naszą dziś był niebieski szlak spod Skoczni aż do samej Góry Zelejowej, skąd dalej do Chęcin na mały odpoczynek się udaliśmy :)

Trasę maratonu w Nowinach zasadniczo odpuściliśmy, bo żaden z nas nie wiedział jak ona przebiegała, dlatego sobie po prostu pojechaliśmy pojeździć. Chłopaki dzielnie znosili pokonywanie przeszkód terenowych ;)

SDC13564_.JPG

• Mod Team
Napisano

Widzę, że przedzieraliście się, gdzie tylko się dało. Fajnie, przynajmniej nowe ścieżki poznaliście :) W przyszłym tygodniu proponuję poniedziałek, wtorek albo środę. Godzina 9:00 pod pływalną Perła w Nowinach. Kilka godzin luźnego kręcenia - wycieczka. ;) Co wy na to?

Btw. Założyłem odrębny temat: http://www.forumrowe...wspolne-wypady/

Btw2. Albo nie.. po prostu zmienię tutaj nazwę tematu i po sprawie :)

Napisano

nie no 9, wykończycie mnie :whistling: 10 i Amen i po co pod pływalnią :bye2: pod Stellą jest OK a nie ma sensu, żeby gr. z Kielc tam jechała i po tem do lasu wracała

BTW luźne kręcenie z Vackiem to ciężka sprawa bo widząc jego werwę - mięśnie już mają dość - ale mózg chce go dogonić :laugh:

• Mod Team
Napisano

Ty do Nowin masz rzut beretem. Ja muszę jeszcze dojechać 40-50km zależnie od trasy :-) Wyrobisz się na 9, aczkolwiek 10 też może być. Miejsce spotkania do dogadania. Ja się dostosuję ;-)

Napisano

Ogólnie było bardzo dobrze, moim zdaniem ta Zelejowa nie do końca była mi potrzebna. Na jazdę po Nowinach jestem jak najbardziej chętny!

Jadąc rowerem myśle, że się umówimy z vacqiem i Franiem i poczekamy pod Stellą bo w sumie ja też mam pod skocznie około 30km

Napisano

tu nie chodzi o dojazd - chodzi o to, że ja jeszcze śpię o tej godzinie i jak wyjdę na rower to jestem pół przytomny, w ostateczności może być 9

• Mod Team
Napisano
Jadąc rowerem myśle, że się umówimy z vacqiem i Franiem i poczekamy pod Stellą bo w sumie ja też mam pod skocznie około 30km

Tak zrobimy. A vacq skąd startuje?

tu nie chodzi o dojazd - chodzi o to, że ja jeszcze śpię o tej godzinie i jak wyjdę na rower to jestem pół przytomny, w ostateczności może być 9

Zapomniałem, że ja codziennie o 6, najpóźniej 7 wstaję, a inni mogą sobie jeszcze kimać... :P W takim razie do dogadania czy 9 czy 10. Niech inni się wypowiedzą :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...