Skocz do zawartości

[Kielce i okolice] Wspólne wypady

Branick

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

To jutro 11:00 pod hotelem Stella (?) w Nowinach.

dery, u ciebie postaram się być koło 10 (będę dzwonił).

Napisano

nie;) wycieczka krajoznawcza ;D znaczy jak Franio załaduje swoją nawigację mózgową to pojedziemy jakiś dystans, jednak wątpię w jego siły ;]

• Mod Team
Napisano

.a jeszcze tak zapytam-rozumiem ze jedziemy dystans master???

Problem w tym, że ja wiem tylko gdzie wjeżdżaliśmy po starcie, a gdzie potem trasa prowadziła to już jakoś nie pamiętam. :P

Napisano

Dalej to ja znam mniej wiecej, bo mieszkam tu nie daleko i czesto objezdzam te tereny, ale przeciez nie o to w tym chodzi...problem w tym, ze ja niestety odpadam, sprawy osobiste, rano musze byc w innym miejscu i poprostu nie dam rady :(

Napisano

Super to jak tylko wroce do domu (na codzien studiuje w Poznaniu) to podkrece temat z ta Sw. Katarzyna i moze jakas ekipa skoczymy popedalowac tak za ok. 2 tyg moze byc i na tygodniu wtedy :)

• Mod Team
Napisano

Panowie, co robimy? U mnie szaro, buro i zimno. Do tego non stop leje od 5 rano i wcale się nie zapowiada, żeby miało przestać...

• Mod Team
Napisano

Nie wiem jak wy, ale ja w deszczu nie lubię jeździć, a u mnie ciągle pada. Do Nowin zahaczając o Derego mam ~50km, także jakoś mi się nie uśmiecha ten dzisiejszy wypad. Gdybym pojechał autem to co innego, ale stoi zepsute w garażu i czeka na mechanika...

Napisano

Nie miałem prądu od rana więc nic nie pisałem . Też nie lubię jeździć w deszczu, jeszcze będąc chory więc zostałem w domu.

• Mod Team
Napisano

Pasuje. Właśnie pytaniu na śniadanie pogodynka mówi, że teraz pogoda ma się już tylko poprawiać, także może nam w końcu wypali ten wypad. :)

Napisano

Chciałem i ja jechać, nawet rower będę miał już naprawiony na wtorek, ale kur... o 12tej we wtorek mam rozmowę o pracę :/

Ale śledzę temat, może jeszcze termin ulegnie zmianie i się załapię ;)

Napisano

Vacq po to piszemy na forum, by było jak nawięcej os. napisz godzinę jaka ci pasuje we Wt a jak nie to Śr.

i jest sprawa, bo fajnie by było jakby do 11:30 jako najwcześniejsza godzina ;)

druga sprawa - dojazd do Nowin moim tempem(tak się piszę tempo?) z pod(czy spod?) Skoczni to 35 minut ;) <<< droga leśna

Napisano

Poniedziałek odpada, bo rower będę miał w serwisie.

W środę mogę jechać.

11:30, co tak późno :) ? Wyjedźmy wcześniej i jedźmy przez Biesak - super górka! Jadąc przez nią raczej w 35min do Nowin się nie dojedzie, ale warto.

• Mod Team
Napisano

Co do czasu zbiórki, to ja też byłbym za godziną 10:00, ewentualnie 11:00. I tak trzeba rano wstać, więc ta godzina nikogo nie zbawi, a będzie więcej czasu, by pokręcić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...