Skocz do zawartości

[Kielce i okolice] Wspólne wypady

Branick

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

A wcześniej by wam nie pasowało? Np. 10-11 godzina? :)

Bo ja muszę naginać jeszcze 40km do Nowin + 40km powrót... :P

Dery, a ty gdzie dokładnie w tych okolicach Tokarni mieszkasz?

Bo mógłbym nadłożyć 5km, żeby nie pchać się przez Morawicę i zgarnąłbym cię po drodze. :)

tfzo.jpg

Napisano

Ja też wolałbym wcześniej więc pasuje. Franio to jest dobry pomysł, mieszkam koło Sobkowa bardzo łatwo trafić. Jedziesz jak na Morawice i we Włoszczowicach skręcasz w lewo na Sobków.

beztytuu.jpg

• Mod Team
Napisano

No popatrz. To mam do ciebie dosłownie rzut beretem. Do Sobkowa bez problemu trafię. Nie raz tam już byłem. Zgadamy się na PW. :)

Tylko niech reszta da znać czy 11:00 pasuje?

• Mod Team
Napisano

Branick, jedź, nie marudź. Jakbyś nawet się nie wykurował, to we wtorek się wypocisz i w środę będziesz już zdrów jak ryba ;-)

• Mod Team
Napisano

Da radę :) Ja w tamtym roku pierwszy raz w spd jeździłem w sobotę, a w niedzielę wystartowałem w nich na XC i nie było tragedii :P

Napisano

Moze ktos jest chetny na wycieczke za jakies 2tyg na troche wieksze gorki - Sw. Katarzyna, Lysica tamte rejony tak 70-100km w sumie caly dzien pedalowania i duzo gorek. Moze byc w weekend

Napisano

Branick nie wykręcaj się ;) - dasz rade . . . my nie gryziemy ;)

Zobaczę, jak z będzie z pogodą bo jazda z katarem i kaszlem w deszczu to wątpliwa przyjemność ;)

• Mod Team
Napisano

Moze ktos jest chetny na wycieczke za jakies 2tyg na troche wieksze gorki - Sw. Katarzyna, Lysica tamte rejony tak 70-100km w sumie caly dzien pedalowania i duzo gorek. Moze byc w weekend

Ja bym się wstępnie pisał, ale weekend praktycznie każdy mam zajęty, także wolałbym w tygodniu, póki mam wakacje :)

Napisano

Ja jestem bardzo chętny na tamte rejony ( Katarzyna, św. Krzyż ) może być weekend.

Listonosz przyniósł SPD, już zamontowane więc idę się przyzwyczajać :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...