Skocz do zawartości

[Kielce i okolice] Wspólne wypady

Branick

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej, właśnie wróciłem z 2-tygodniowych wakacji, więc jestem pełen chęci do jeżdżenia :) Jak będziecie gdzieś jeździć w terenie w najbliższym czasie to dajcie znać.

Napisano

Myślę, że w tym tygodniu spokojnie znajdę czas na jazdę. W zasadzie mogę się do Ciebie dopasować. Mordujemy te Nowiny czy jakiś inny pomysł? a Ty jechałeś maraton w Nowinach?

Napisano

Tak sobie sledze ten watek i z checia bym sie przylaczyl do Was na jakas wycieczke...a najchetniej te Nowiny ale ja niestey mam czas dopiero po 5 sierpnia...a jak nie to jestem otwarty na kazdy inny wojaz ;)

• Mod Team
Napisano

Tak od niechcenia skrobnąłem parę słów nt. Zagnańska tutaj: http://mtb.pinczow.com/news.php?readmore=28

W Nowinach jechałem Mastera, ale do tras jakoś nie mam pamięci. Choć coś tam w głowie na pewno zostało :) Póki co trochę przychorowałem, ale wstępnie możemy ustawić się na jakąś wycieczkę. Kombinujemy coś w tym albo w przyszłym tygodniu czy dopiero jak już seebcio i marpok wrócą/będą mieli czas?

Branick, a ty z Kielc? Tak?

Napisano

jak wyszykuję rowerek (połowa sierpnia) to dołączę. na razie muszę kupić tylne koło z piastą i kasetą i nowe opony;/

pozdrawiam.

• Mod Team
Napisano

Coś czuję, że gdzieś wyskoczymy dopiero jak wszyscy będą mogli, więc pewnie właśnie koło połowy sierpnia. Ale fajnie, że coraz więcej nas się tu zbiera :-)

Napisano

ok - wreszcie z wami kontakt złapałem ;)

seebcioo - pasuje każdy dzień i godzina / no może nie zachętnie w soboty

Franio - z tego co kojarzę to też ;) dobrze mówię ?

Marpok - im wcześniej tym lepiej

Dery - wrócił z woodstock'u i chyba jesze duchem tam jest ;D < czekam na odp.

Helhaim - w tym tygodniu pracuje, paczy w grafik na przyszły tydzień

podsumowując albo czwartek lub piątek godzina 15-16 albo jeszcze do głowy wpadła mi niedziela, tutaj to już nie wiem która godzina ;) pisujcie tutaj kiedy wam pasuje i musimy się wreszcie jakoś zgadać

wstępne miejsce gdzie się spotkamy to Hotel Stella przy Krakowskiej, ponieważ Franio dojeżdża Dery chyba też, a grupa z ck może się pod skocznią spotkać, w ogóle. ile os. jedzie z ck ;)

• Mod Team
Napisano

Mnie pasuje czwartek. Może być 15:00. Jeśli Helhaim w czwartek nie da rady, to w następnym tygodniu znowu gdzieś wyskoczymy. ;)

• Mod Team
Napisano

To możemy przełożyć wypad na przyszły tydzień, jeśli wtedy już na 100% (bez wymigiwania się) będzie wszystkim pasowało. Jak chcecie :)

Napisano

przyszły tydzien nieco bardziej mi pasuje bo mam urlop, jeśli nigdzie nie wybędę to się dołączę, chociaż nie wiem czy dam radę z moja kondycją;/

Napisano

chociaż nie wiem czy dam radę z moja kondycją;/

Eeee helhaim nie przesadzaj, myslisz ze tu sami olimpijczycy :icon_wink: ??? Dawaj nie wymyslaj najwyzej bedzie nas dwoch :D ...Co do daty to moze faktycznie lepiej przyszly tydzien, albo moze niedziela?

• Mod Team
Napisano

Ja w niedzielę odpadam. Jadę na maraton do Suchedniowa. Przyszły tydzień może być. Może wtorek/środa? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...