Branick Napisano 21 Lipca 2012 Autor Napisano 21 Lipca 2012 Hej, właśnie wróciłem z 2-tygodniowych wakacji, więc jestem pełen chęci do jeżdżenia Jak będziecie gdzieś jeździć w terenie w najbliższym czasie to dajcie znać.
dery Napisano 21 Lipca 2012 Napisano 21 Lipca 2012 Myślę, że w tym tygodniu spokojnie znajdę czas na jazdę. W zasadzie mogę się do Ciebie dopasować. Mordujemy te Nowiny czy jakiś inny pomysł? a Ty jechałeś maraton w Nowinach?
marpok Napisano 21 Lipca 2012 Napisano 21 Lipca 2012 Tak sobie sledze ten watek i z checia bym sie przylaczyl do Was na jakas wycieczke...a najchetniej te Nowiny ale ja niestey mam czas dopiero po 5 sierpnia...a jak nie to jestem otwarty na kazdy inny wojaz
seebcioo Napisano 22 Lipca 2012 Napisano 22 Lipca 2012 @up ja wracam 1 sierpnia więc już 2 w poczekalni ^^
dery Napisano 22 Lipca 2012 Napisano 22 Lipca 2012 Franio, jak wrażenia po Zagnańsku? Ja ogólnie jestem zadowolony troszkę nudny był ten asfalt w lesie
Mod Team Franio Napisano 25 Lipca 2012 Mod Team Napisano 25 Lipca 2012 Tak od niechcenia skrobnąłem parę słów nt. Zagnańska tutaj: http://mtb.pinczow.com/news.php?readmore=28 W Nowinach jechałem Mastera, ale do tras jakoś nie mam pamięci. Choć coś tam w głowie na pewno zostało Póki co trochę przychorowałem, ale wstępnie możemy ustawić się na jakąś wycieczkę. Kombinujemy coś w tym albo w przyszłym tygodniu czy dopiero jak już seebcio i marpok wrócą/będą mieli czas? Branick, a ty z Kielc? Tak?
helhaim Napisano 27 Lipca 2012 Napisano 27 Lipca 2012 jak wyszykuję rowerek (połowa sierpnia) to dołączę. na razie muszę kupić tylne koło z piastą i kasetą i nowe opony;/ pozdrawiam.
Mod Team Franio Napisano 28 Lipca 2012 Mod Team Napisano 28 Lipca 2012 Coś czuję, że gdzieś wyskoczymy dopiero jak wszyscy będą mogli, więc pewnie właśnie koło połowy sierpnia. Ale fajnie, że coraz więcej nas się tu zbiera :-)
Mod Team Franio Napisano 1 Sierpnia 2012 Mod Team Napisano 1 Sierpnia 2012 Panowie, gdzie was wcięło? Co z tymi Nowinami?
seebcioo Napisano 3 Sierpnia 2012 Napisano 3 Sierpnia 2012 to jak najbliższy wtorek 7 sierpnia wam pasuje ;?
Mod Team Franio Napisano 3 Sierpnia 2012 Mod Team Napisano 3 Sierpnia 2012 Mnie wstępnie pasuje. Tylko inni coś nam ucichli..
seebcioo Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 inni - meldować się natychmiast, trzeba to jakoś popchnąć no
seebcioo Napisano 6 Sierpnia 2012 Napisano 6 Sierpnia 2012 ok - wreszcie z wami kontakt złapałem seebcioo - pasuje każdy dzień i godzina / no może nie zachętnie w soboty Franio - z tego co kojarzę to też dobrze mówię ? Marpok - im wcześniej tym lepiej Dery - wrócił z woodstock'u i chyba jesze duchem tam jest ;D < czekam na odp. Helhaim - w tym tygodniu pracuje, paczy w grafik na przyszły tydzień podsumowując albo czwartek lub piątek godzina 15-16 albo jeszcze do głowy wpadła mi niedziela, tutaj to już nie wiem która godzina pisujcie tutaj kiedy wam pasuje i musimy się wreszcie jakoś zgadać wstępne miejsce gdzie się spotkamy to Hotel Stella przy Krakowskiej, ponieważ Franio dojeżdża Dery chyba też, a grupa z ck może się pod skocznią spotkać, w ogóle. ile os. jedzie z ck
marpok Napisano 6 Sierpnia 2012 Napisano 6 Sierpnia 2012 No to teraz pozostaje tylko dogadac sie dokladnie co do terminu i w droge
Mod Team Franio Napisano 6 Sierpnia 2012 Mod Team Napisano 6 Sierpnia 2012 Mnie pasuje czwartek. Może być 15:00. Jeśli Helhaim w czwartek nie da rady, to w następnym tygodniu znowu gdzieś wyskoczymy.
Branick Napisano 6 Sierpnia 2012 Autor Napisano 6 Sierpnia 2012 Ja w czwartek nie dam rady. W Kielcach będę dopiero w niedzielę, więc mi pasuje cały przyszły tydzień
Mod Team Franio Napisano 6 Sierpnia 2012 Mod Team Napisano 6 Sierpnia 2012 To możemy przełożyć wypad na przyszły tydzień, jeśli wtedy już na 100% (bez wymigiwania się) będzie wszystkim pasowało. Jak chcecie
helhaim Napisano 7 Sierpnia 2012 Napisano 7 Sierpnia 2012 przyszły tydzien nieco bardziej mi pasuje bo mam urlop, jeśli nigdzie nie wybędę to się dołączę, chociaż nie wiem czy dam radę z moja kondycją;/
marpok Napisano 7 Sierpnia 2012 Napisano 7 Sierpnia 2012 chociaż nie wiem czy dam radę z moja kondycją;/ Eeee helhaim nie przesadzaj, myslisz ze tu sami olimpijczycy ??? Dawaj nie wymyslaj najwyzej bedzie nas dwoch ...Co do daty to moze faktycznie lepiej przyszly tydzien, albo moze niedziela?
Mod Team Franio Napisano 7 Sierpnia 2012 Mod Team Napisano 7 Sierpnia 2012 Ja w niedzielę odpadam. Jadę na maraton do Suchedniowa. Przyszły tydzień może być. Może wtorek/środa?
seebcioo Napisano 7 Sierpnia 2012 Napisano 7 Sierpnia 2012 Franio jedzie do puszczy ;X dobra dajemy przyszły tydzień od wtorku od czwartku co wybieracie
seebcioo Napisano 8 Sierpnia 2012 Napisano 8 Sierpnia 2012 to jak Wtorek 15 pod Hotelem Stella przy Krakowskiej ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.