Skocz do zawartości

[Kielce i okolice] Wspólne wypady

Branick

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dobra Panowie.

W niedziele Nowiny i pewnie niejeden z was się wybiera i moje pytanie: jak?
Podjeżdżacie rowerem czy jakiś inny transport?

Jeśli ktoś ma zamiar podjechać to chętnie bym się podłączył jako ogon, bo ja praktycznie nie kielczanin i nie chce mi się w drodze zastanawiać gdzie jechać...

• Mod Team
Napisano

Jakbym jechał fana, to może i bym podjechał na rowerze, ale przed masterem wolę się nie pocić... :P

Napisano

Oj tam 12 km dojazdu, a że z Kielc do Nowin jest z górki to nawet nie odczułem. Większym problemem okazała się moja słaba silna wola, przez która dałem się wczoraj namówić na piwo pod mecz :sweat:

I seebciooo miał racje z błotem :icon_confused:

Napisano

Dużo może nie, ale ja już było to czasem wręcz można było przerzutką zahaczyć, albo pod koniec ze 20 m błota takiego, że się opony chowały. Jak ktoś miał pecha i nie ustał to piękności :woot: Ale takie uroki...
Na podjeździe chyba w jednym miejscu mi się tak we znaki dało, ale zamieszałem kołem i pojechałem.

Mnie to Wy z mastera zaczęliście wyprzedzać już pod koniec może nawet Ty...

• Mod Team
Napisano

No na jednym z ostatnim podjazdów było na tyle błotka, że mój Dancing Ralph z tyłu zaczął tańczyć i musiałem trochę podprowadzić. A na prostych odcinkach jak widziałem przed sobą jakieś bagna nie do objechania (były takie ze 4), to zsiadłem z roweru i go przeniosłem. Stwierdziłem, że szkoda zajeżdżać nowy sprzęt, a jak stracę te 5 sekund to nic się nie stanie, bo mastera i tak jedzie się 4-5 godzin :)

• 4 tygodnie później...
Napisano

No i znowu problem tym razem zostałem przed maratonem bez hamulców :D

Nie ma ktoś pożyczyć na jeden dzień :P ?

Napisano

mogę użyczyć hayes stroker ryde

wielkie dzieki!!!    ale jest jeszcze nadzieja, że bede miał jednak hamulce a piątek. Postraszyłem bikestacje i nagle się znalazły linki których niby nie mają i podobno dzisiaj wysłali kurierem hamulce.

Napisano

OK jak coś to daj znać to ściągnę z drugiego roweru..  

A będziesz jutro w Kielcach? To byśmy się może spotkali jakoś bo przysłali mi hamulce ale oba po 100cm długości jakieś żarty sobie robią 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...