seebcioo Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 święte słowa ale skończmy ot środa czwartek piątek? - ja wolny od rano do wieczora - to jak? btw jak coś jak ktoś ma fb to dodam do grupy - ja - Sebastian Sebek
seraph Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 Oj tam chodziło mi o to, że trochę treningu i samo się zrobi szybciej nawet niechcący, chociaż taki pierwiastek rywalizacji zawsze się przyda, żeby mieć cel Broń borze nie chciałem się chwalić lub kogoś poganiać... A weekend by pasował cokolwiek? Muszę się w Kielcach rowerem zjawić jeszcze, a przejechałbym się grupą, bo zwykle to sam i nudą czasem wieje... Fb nie mam niestety...
Sztyki Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 U mnie w przyszłym tygodniu to pasuje poniedziałek, środa, reszta dni pracuję. W tym na 100 % nie dam rady. FB w razie czego jest, Tomasz Hamera.
vacq Napisano 11 Maja 2013 Napisano 11 Maja 2013 Jutro, 12 maja roku pańskiego 2013 planuję pojeździć, bo dysponuję wreszcie sprawnym rowerem. Biorąc pod uwagę to, ile razy siedziałem w tym roku "w siodle", trasa nie będzie długa, coś jakby na rozruszanie po zimie. Wstępnie myślę:1. Telegraf, Pierścienica, Biesak, Patrol, Brusznia, Karczówka, Kielce. Trasa znana, oklepana, ale ostatnio jechałem tamtędy kiedy śniegu było po kostki, teraz to już inny świat jest. 2. Możliwa trasa odwrotna, bo nigdy nie jechałem w drugą stronę. 3. Telegraf, Pierścienica, Biesak, Patrol, Zelejowa , Chęciny, browarek, ja stamtąd sobie pojadę do domu, a reszta do Kielc. Startuję albo ok 10, albo ok 11:30, bo może na kumpla będę musiał zaczekać.
Sztyki Napisano 11 Maja 2013 Napisano 11 Maja 2013 No to bankowo odpadam, bo o 10 czy nawet 11.30 jestem jeszcze w szkole Najwcześniej ok 15 bym mógł pojechać. Ale za to wczoraj wieczorkiem na rozruszanie mięśni pojechałem sobie Kielce -> Cedzyna -> Leszczyny -> Masłów -> Kielce. W sumie niecałe 30 km mi wyszło w 1 godzinę i 17 minut
seebcioo Napisano 11 Maja 2013 Napisano 11 Maja 2013 no i cały misterny plan w pizdu, miało lać wg wszystkich prognoz... i Sebciu zapowiedział się w pck'upacze w kalendarz i przyszły tydzień cały wolny - pn-pt po południu/ aha no i w 19 w niedź chyba odjazd trasy ślr po nowinkach jakbys chciał Jacek
martinwu Napisano 11 Maja 2013 Napisano 11 Maja 2013 Jutro, 12 maja roku pańskiego 2013 planuję pojeździć, bo dysponuję wreszcie sprawnym rowerem. Biorąc pod uwagę to, ile razy siedziałem w tym roku "w siodle", trasa nie będzie długa, coś jakby na rozruszanie po zimie. Wstępnie myślę: 1. Telegraf, Pierścienica, Biesak, Patrol, Brusznia, Karczówka, Kielce. Trasa znana, oklepana, ale ostatnio jechałem tamtędy kiedy śniegu było po kostki, teraz to już inny świat jest. 2. Możliwa trasa odwrotna, bo nigdy nie jechałem w drugą stronę. 3. Telegraf, Pierścienica, Biesak, Patrol, Zelejowa , Chęciny, browarek, ja stamtąd sobie pojadę do domu, a reszta do Kielc. Startuję albo ok 10, albo ok 11:30, bo może na kumpla będę musiał zaczekać. bym się dołączył tylko gdzie i o której , najlepiej ok 10.00 --10.3
vacq Napisano 11 Maja 2013 Napisano 11 Maja 2013 bym się dołączył tylko gdzie i o której , najlepiej ok 10.00 --10.3 Spotkajmy się o 11:20 pod PKP, przy wyjściu z dworca. Dwóch znajomków powinno dołączyć ok 13 więc nie będę przyjeżdżał z samego rana. Będę czekał na Ciebie do 11:30, potem jadę. PS. weź canyona, chętnie przylukam tą piękną maszynkę Wygląda świetnie, zestaw barw bardzo podobny do mojego, nowego nabytku. @ seebcioo 19go mam wolne więc pewnie się załapię, dzięki za info
Mod Team Franio Napisano 12 Maja 2013 Mod Team Napisano 12 Maja 2013 Jacek, takie info to Ty wcześniej dawaj! Też bym pojechał... ale póki co regeneruję się po weselu
seebcioo Napisano 12 Maja 2013 Napisano 12 Maja 2013 no właśnie ja 18 mam wesele więc bez przesadyzmu wtedy nie mówiąc o tym, że jest jakaś opcja, że będzie objazd trasy z ślr - nowiny
seraph Napisano 12 Maja 2013 Napisano 12 Maja 2013 O jeśli objazd trasy to ja bez chwili namysłu Tylko, że 19tego to nadal weekend juwenaliowy... Ciężko wszystko pogodzić...
Mod Team Franio Napisano 13 Maja 2013 Mod Team Napisano 13 Maja 2013 Kurna chłopy, 18-go to ja znowu komunię siostry mam.... a tydzień później już ŚLR. Chyba, że w tygodniu by ktoś mógł?
Sztyki Napisano 13 Maja 2013 Napisano 13 Maja 2013 Ja mogę w środę, tyle że nie jestem jakoś jeszcze w mega formie
seraph Napisano 13 Maja 2013 Napisano 13 Maja 2013 Ale w tygodniu tym czy przyszłym, bo muszę po rower skoczyć? @Franio Dzień po komunii siostry to idealna okazja, żeby jej nowy rower przetestować
Mod Team Franio Napisano 13 Maja 2013 Mod Team Napisano 13 Maja 2013 Hmm... w tym tygodniu mógłbym w czwartek na szosie do Kielc skoczyć, a mtb następny tydzień Środa odpada, bo ustny angielski mam...
seraph Napisano 13 Maja 2013 Napisano 13 Maja 2013 @Sztyki Ty masz rower w Kielcach? Bo ja dwóch rowerów tu nie sprowadzę, bo mnie moja druga połówka z mieszkania z nimi wyrzuci A jazda po szosie rowerem MTB jest jak jedzenie zupy widelcem i toleruję to tylko czasem jako zuo konieczne. W piątek jest juwenaliowy rajd rowerowy organizowany przez uczelnie całe 20 km tylko pojęcia nie mam jak tam jest z udziałem, czy to jakoś oficjalnie czy nie...
Mod Team Franio Napisano 13 Maja 2013 Mod Team Napisano 13 Maja 2013 No to zobaczę jak będzie z tą środą... niby ten angielski mam koło 14, ale muszę też być na ogłoszeniu wyników, które jest jakoś pod wieczór, więc raczej cały dzień z głowy... Sztyki, chyba tylko na szosie jeździ. Wspominał coś w innym temacie seraph, nie wiem czy w piątek nie będę pichcił czegoś na komunię, ale jak możesz, to zorientuj się, co i jak z tym rajdem
seraph Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 Ano wiem, że tylko szosa, więc jakby co to do niego dołączałbym moją pseudoszosą I się objesz zamiast kręcić. Rajd startuję o 11 w piątek z pod hali sportowej Politechniki i o jakichkolwiek zapisach nic nie ma, więc pewnie wjazd wolny. Może i bym się skoczył ileż można pić
Mod Team Franio Napisano 14 Maja 2013 Mod Team Napisano 14 Maja 2013 11 brzmi całkiem spoko.. zobaczymy, może dam radę wpaść. Sztyki, a Ty będziesz?
Sztyki Napisano 15 Maja 2013 Napisano 15 Maja 2013 Piątek o 11? Do pracy idę na 14 O 11 to mogę dzisiaj albo trochę później i tak tylko szosa
Mod Team Franio Napisano 15 Maja 2013 Mod Team Napisano 15 Maja 2013 Ja właśnie z Kielc wróciłem, tyle że autem... Teraz to nie dam rady, bo o 13 mam ustny angielski, a potem nie wiadomo ile muszę czekać na wyniki. Najwyżej ustawimy się już jakoś na przyszły tydzień
Mod Team Franio Napisano 15 Maja 2013 Mod Team Napisano 15 Maja 2013 Ja jednak dopiero przyszły tydzień...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.