Skocz do zawartości

[Kielce i okolice] Wspólne wypady

Branick

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Szukam kompana z Kielc lub okolic do wspólnych wypadów. Szosa, las, lekki teren. Wycieczki 30 - 50 km lub krótsze popołudniami :)

Mam 17 lat i śmigam na rowerku Kross Hexagon X5.

Pozdrawiam.

Napisano

podpinam :D niedługo i ja będę poszukiwał :D bo samemu głupio mi się jeździ ;) ale bardziej teren a raczej 100 % teren, znaczy las ;)

z kondycją już gorzej ;) hmm ale właśnie od tego rower jest !

• Mod Team
Napisano

Ja mam do Kielc około 40km, ale przy ładnej pogodzie, czy to na rowerze czy samochodem z rowerem w środku, pewnie nie raz wybiorę się w waszą okolicę. Także możemy kiedyś umówić się na wspólny wypad i trochę pokręcić. ;)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Rudki koło Nowej Słupi, która leży u stóp samego Św. Krzyża zwanego także Łysą Górą :) Jak widać nie Frania okolice. Wpisane mam Kielce, bo tam mieszkam poza wakacjami i używam innego roweru.

Napisano

Ja też bym chętnie pośmigał, ale preferował bym teren. Jestem 20km od Kielc okolice Tokarni.

Można się wybrać na pierścienice albo na Nowiny Patrol, Trupień

Myślę, że pomysł z grupą bardzo ciekawy.

Napisano

no to już jednego do terenu mamy ;) jak masz gg to pisz 31271491 jesli chcesz oczywiście ;) jednak na wstęppie mówię, że u mnie kondycyjnie słabo ;)

• Mod Team
Napisano

Ja na Nowiny czy Kielce również się piszę, o ile tylko będę czasowo dostępny. Także najlepiej piszcie tutaj co i jak. :)

Napisano

A tak z ciekawości startuje ktoś z was w maratonie 22 w Zagnańsku?

A znacie te trasy w okolicach Nowin np. żeby wyruszyć z Karczówki? Bo ja szczerze mówiąc słabo się orientuje w tamtych terenach

• Mod Team
Napisano

Ja startuję w Zagnańsku. Jeżdżę całą ligę. Tras w okolicy Nowin nie znam, ale moglibyśmy ściągnąć tracka z trasy maratonu, który się tam odbywał. O ile ktoś miałby dobrego gps-a. A jeśli nie, to po prostu wycieczka krajoznawcza, czyli jazda na ślepo przed siebie. Ścieżki zawsze gdzieś nas zaprowadzą.

Napisano

ja nigdy w Nowinach nie byłem na rowerze, tak więc stawaimy na krajoznawczą ;) tylko ja już rezerwuje 21.07 - 1.08 < wakacje z rodzinką ;P więc albo się streszczamy albo w sierpniu juz. aha ew. moge jeszcze zebrać a raczej dać ogłoszenie na mtb.kielce.pl i zrobic z tego mini rajdzik :D

• Mod Team
Napisano

A w Zagnańsku jaką trasę jedziesz? Fan czy Master? U mnie z tymi dniami roboczymi jest tak, że na rower mam czas dopiero popołudniami/wieczorami (albo wcale). Ostatni tydzień, a w sumie to nawet i dwa tygodnie prawie wcale nie jeździłem. Po najbliższym weekendzie będę miał już więcej czasu, więc wtedy będę mógł już się wybrać gdzieś w tygodniu. Weekendy raczej odpadają, bo a to jakiś wyścig, a to jakaś impreza rodzinna bądź nierodzinna :-)

Napisano

Franio ja jade dystans FAN nie czuje sie na siłach na Mastera :P

Chodź i tak sie na Zagnańsk troche te dystansy wydłużyły więc myślę, że bedzie ciekawie

• Mod Team
Napisano

Master nie jest zły. Trasy ciekawsze, widoki ładniejsze :-) Panowie jeśli chodzi o ewentualną jutrzejszą wycieczkę do Nowin, to ja odpadam. Możemy ustawić się na przyszły tydzień, ew. jak sebcio wróci z wakacji (już w sierpniu).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...