Abelja Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Cześć, niedawno przyszedł mi rower, został on złożony, ale zostało jakieś plastikowe coś i tutaj moje pytanie z serii wtf is this . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Raczej część od roweru to nie jest... Zdaje się, że jakiś ochraniacz, żeby podczas transportu nic się nie stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abelja Napisano 15 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Raczej część od roweru to nie jest... Zdaje się, że jakiś ochraniacz, żeby podczas transportu nic się nie stało. Czyli do śmieci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juraleona Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Śmiało do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abelja Napisano 15 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Dziękuję, temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweloko Napisano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Owszem ta część jest jak najbardziej z roweru. Dokładniej to jest część od siodełka, taka osłonka przez np. otarciem o ścianę. Montowana od spodu i znajdująca się z dwóch stron siodełka. Oczywiście nie wpływa to w żadnym stopniu na jazdę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abelja Napisano 9 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Toś się obudził, wyrzuciłam to miesiąc temu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.