lukas9295 Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Witam jestem nowy na forum. Mam nadzieję, że to dobry dział dla tego problemu. na allegro znalazłem komplet kół szosowych. Z tym że jest tam dopis "do single speed". Komplet Mavic,Sh 600-oldschool,single speed!!! (2347504117) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Zastanawiam się czy czy te koła dałoby rade zamontować do klasycznej szosówki. kaseta i piasta wyglądają jak w normalnych kołach szosowych. Nie znam się zbyt na budowie single speed wiec dlatego kieruje te pytanie tutaj. Proszę o szybką odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 15 Maja 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 No jak single-speed jak masz wielotryb na zdjęciu Da radę zamontować jeśli masz taką są ilość przełożeń bo to to z kasetami 9s i 10s kompatybilne nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas9295 Napisano 15 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Aktualnie mam też wielotryb własnie z 6 przełożeniami to powinno pasować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosz Napisano 15 Maja 2012 Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 będzie grało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.